sreda, 17. oktober 2012

1849796 - zakaj je treba sprivatizirati vse kolhoze v državni lasti, ki se ukvarjajo z gospodarskimi dejavnostmi

Kaj pa kombinacija, ki jo rdečkarji radi zamolčite čeprav je baš ta edina normalna:

- kapitalski dobički zasebni (In državni preko davkov) izgube pa izključno zasebne. Vse zasebno, država pa pobere le davek od dobička, kanede.

Za slednje se država mora zgolj odpovedati udejstvovanju v komercialnih dejavnostih in se držati svoje temeljne role. Težko li je?!

Čim ni Enelbejev, ki se jih nenehno preko balioutov kriminalne legitimitete dojebava z denarjem davkozavezancev in čim ni telekomov in darsov, ki preko kartelno-monopolnih in podmizniških orgij ropajo trg v korist političnih elit in posvečenih klanov maziljenih dvornih dobaviteljev tem kolhozom, čim teh everlasting komunajzer bailoutov ni, ni nikakršnih javnih izgub v Sloveniji. Nič! Nada! Ni kaj bailoutirat! Mi v vsej svoji zgodovini nimamo enega samega zasebnega podjetja, ki bi bilo bailoutirano!

Tudi tiste "pomoči", ki jih je v miljardah talala nazadnje Pahorjeva komunajzer vlada (In vse pred njo!) so povsem nepotrebne javne izgube, ki so bile podeljene rdečim maziljencem in plačanim volivcem kompartije.

Tega mi davkozavezanci niti potrebujemo, niti smo kaj od tega imeli, niti smo za to. Vse to je orgija komunajzarov in ne nas liberalov ali nekšnih kvazi fantomskih neoliberalov, ki naj bi bili beštije, ki se po opisu najbolj ujemajo z lopovskimi fašistilčnimi beštijami, ki jih v SLO ni nikjer izven komunajzer klana in klana drugih skupnoskledarjev!

PS
Vsi vemo zakaj Vi™ Kumunajzari™ zagovarjate eno in edini vam sprejemljivo varianto in praviloma v debati radi zamolčite edino tapravo varianto.

Samo poglejmo komu se denar odvzame in kam gre, hehe. Komunistični lopovluk ste komunisti povzdignili v ideologijo. Ki ta trenutek ima legitimiteto samo še v Sloveniji, na Kubi, v Severni Koreji in na Kitajskem. Povzod drugje temu ne rečejo ideologija, doktrina in legalen ter legitimen politični program, temveč običen kriminalni plan podoben načrtu za rop in ali podobne zločine. Zlodelovanje pač, ki se ga preganja, hehe.

Link

Ni komentarjev: