nedelja, 14. oktober 2012

1846804 - zakaj smo namesto žametne imeli volneno revolucijo

[fibonaci]
друже Шамане, v navalu svoje besne katolibanske propagande si površno prebral moj post in spregledal, da 1989-1991 ni bilo nobene vojne!

Bili, bili. Dve vojni. Obe ste slovenski kumunajzari izgubili. Ena je bila osamosvojitvena vojna v kaeri ste do zadnjega trena bili proti ljudstvu. Druga je bila vojna svobodo čaščečega sveta proti komunajzerizmu.

Na Češkem so ji rekli "žametna revolucija". Jaz ji pa pri nas, zavoljo kasnejšega obnašanja slovenskega ljucva, danes rečem volnena antirevolucija, oz. komunistična kontinuiteta.

Volnena zato, ker so naše ofčice nasedle spomenkam in podobnim komunističnim krtom, pa so mirno po ofčje otrpnile, ko so demosovki komunajzer nategunski krti oblast tudi uradno spet izročili komunističnim spakam v roke.

Skratka, po moji evidenci ste slovenske kumunazjer spake izgubile dve vojni, potem ste pa za rdečo mizo pač zvijačno nategnili naivno slovensko ofčje ljucvo.

Jebiga, takle mamo! Danes pa arogantno gagate o vaši™ zmagi leta 1945 in celo to se arogantno in brez sramu kurčite, da ste glavni osamosvojitelji iz leta 1991, zlasti odlikovani udbaški šef tajne politične policije, ki je osamosvojitelje lovil, da jih ubije, čeprav hkrati trdite, da vojne ni bilo. hehe. Vaše zmage™ so od nekdaj wanabe "zmage". Kot lažgoše, recimo. Laž je večan dupa komunajzarizma, pač jebiga.

Link

Ni komentarjev: