sobota, 13. oktober 2012

1846359 - janov in oQI23IDCN0948R o dopustni nestrpnosti

[janov]
Točno tako! Zakaj pa so nas komunisti vseskozi futrali s stigmo, da smo Slovenci nestrpen narod? Samo zato, da ne bi prekmalu sprevideli in postali nestrpni do njih, ki si jih opisal. Sam nisem nestrpen, sem pa nestrpen do kriminalcev, zločincev, likvidatorjev, tatov, lažnivcev, manipulantov, mešetarjev.. predvsem če napisanim še pripada pridevnik revolucionarni, udbovski, komunistični.

Pa da bom točnejši v skupino do katere sem nestrpen sodijo še ljubljanski naravovarstveniki, ki s prikritimi pridevniki ne služijo OKOLJU, temveč siceršnji ali naklepno načrtovani okupaciji PROSTORA (v največ primerih se tega, da so orodje v rokah odbomafije niti ne zavedajo - in mižijo, če jim županković navozi smeti iz 30 občin pred nos)

Nestrpnost do nasilneza je moralna kvaliteta, s ponosom sem nestrpen do vsakega, ki mi hoce nasilno urejati zivljenje po modelu svoje primitivne nasilniske ekspropriacijske revolucionarne agende. To nestrpnost bom gojil tako dolgo, dokler ne bodo komunisti v javnem zivljenju enako nezazeljeni kot njihovi enojajcni dvojcki nacisti. Pravico do te skrajne nestrpnosti mi dajejo moje evropske drzavljanske svoboscine, ki so visoko nad peskovnikom tega privatnega kucanisticnega komunajzar gulaga.

Noben naravovarstvenik (ze beseda je pokroviteljska tako do clovestva, kot do "narave") ne sluzi "okolju" (karkoli naj bi ze ta abstraktna kategorija pomenila; mene "okolje" spominja na kategorije kot so "delavski razred", "arijska rasa" ali "socialna povezanost"), temvec sluzi predvsem svoji mrznji do clovestva, ki naj bi bilo manj vredno od njegovega "okoljskega" ideala, in ki je takorekoc temu idealu skodljivo (clovestvo je mrces planeta, je njihov mizantropski moto). To si mislim o "naravovarstvenikih" nasplosno, pa tudi ce "naravovarstvujejo" kje na Zahodu. Res pa je, kot pravis, da so konkretno pri nas take reci (od Snage, do mestnih redarjev, preko "okoljske osvescenosti", do informacijskih pooblascenk) v sluzbi povsem obicajnega kriminala, ki deluje v navezi z neprocesuirano udbomafijo in ki od murgel do mestne hise krade drzavljanom ter obcanom. Ce je torej na Zahodu "naravovarstvenik" skodljivec in mizantrop, se v komunajzar gulagu slednji prelevi v direktnega kriminalca.

Link

Ni komentarjev: