sobota, 20. oktober 2012

1853714 - kdo so pri nas konzervativne in reakcionarne sile

[mataj]
Žalostno, a resnično. Trg medijske delovne sile potrebuje propagandiste, ne žurnaliste.

"Newspapers in "capitalist" ownership, universities presided over by "reactionary" governing bodies, broadcasting systems owned by conservative governments, have all been known to influence public opinion in the direction of socialism, because this was the conviction of the personnel. This has often happened not only in spite of, but perhaps even because of, the attempts of those at the top to control opinion and to impose principles of orthodoxy.

(Hayek, The Intellectuals and Socialism)

A jebote matađe, pa ti si mi kot čebelica Maja. Sam da ti ne ateriraš le občastno na govno, kakor se blontni Maji dogaja, ti si izbral, da se ves čas dobesedno valjaš v govnih.
Namreč, ta citat te spet zakolje, kajti tole:

...broadcasting systems owned by conservative governments,

...pomeni v Sloveniji rdeče in roza vlade. Štekaš, napako v logiki? Medtem, ko se Sendero luminoso skriva po jamah in sestankuje po kleteh under-cover, da jih domnevno "conservative government" ne bi polovila kot nasilne asocialne podgane, so njihovi politični bratje v Sloveniji baš ta "the conservative government". In celo več, v SLO imamo tudi to:

..."Newspapers in "capitalist" ownership, universities presided over by "reactionary" governing bodies..."

Kajti v Sloveniji so rdeči TaliboKhmeri tam kjer tvoj citat za druge države ima v mislih desnico, v reakcionarnih telesih univerz (Raznorazni rdečekonzervativni kontinuitetni tovariši lukšičašenki in tajnikarji, in mraki in še tisoče rdečih spak), so tudi tajkuni - lastniki medijev in so tudi government.

In ader wordz, spet si ateriral na govno tovariš Mataj Čebelica Maja. Napačen citat, kajti Slovenija je unikum. V drugih deželah so lukšičašenki in tajnikarji ilegalna militantna levica, kučani, jankovići in podobna mrgolazen je pafpržuni in ne na oblasti.

Če smem parafrazirati ta tvoj neadekvatno izbran kakopak citat (spet!), v Sloveniji, sklepajoč po barvi onih, ki imajo pod komando medije, lahko pride kvečjemu do tega:

...to influence public opinion in the direction of anti-socialism. In prav bi bilo, kajti tega kumunajzer enoumja, karbarizma, forumov od 21 do 571 in umske bede smo valda že videli in doživeli dovolj za naslednjih 3000 let.

PS
Oni dan me pokliče frend in pove tole: "Tem slovenskim žurnalistom se je že čisto odpulilo. Bil sem v lokalu kjer so sedeli in pili slovenski novinarji, ki so vadla okončali neko športno tekmovanje slovenskih žurnalistof, ki so odkrito kobajagi duhovičili kdo med njimi bi bil najbolj primeren da ubije Janšo." Res se jim je lavakarski teroristični drhali odpulilo. Brez biča pravne države ta teroristično-militantna talibokhmerka mrgolazen ne bo razumela.

Link

Ni komentarjev: