petek, 5. oktober 2012

1837911 - napačna Kavčičeva diagnoza vzrokov oddaljevanja Slovenije od razvitega evropskega prostora

Dijagnoza komunista Kavčiča je seveda napačna.

Ni šlo oz ne gre za oddaljevanje in oz izolacijo Slovenije od razvitega evropskega prostora spričo "balkanizacije", temveč spričo boljševizacije in rdečetalibanizacije.

Razlog, da je tovariš Kavčič tako napačno dijagnosticiral, je slovenskega komunista zanikalni gard, ki ničesar ne zmore valiti na njemu sveto temeljno komunistično doktrino, pa eto, napačno kakopak, išče razloge za zlo v "balkanizaciji" in primitivizmih, ter lopovlukih in marifetlukih drugih.

Ko tako analiziramo slovenskega komunista blodnje, se smemo vprašati kvečjemu kakšne so olajševalne okoliščine za njegove blodnje.

Jaz bi rekel, da mu med olajševalne okoliščine lahko štejemo dejstvo, da je boljševiško rdečetalibansko zlo k nam zaneslo preko vezi in povezav slovenskih rdečetalibanskih hajduških umov z brati z Balkana.

Na tak način je v nekem obdodbju nastala vnetljiva mešanica dveh ekstremizmov, boljševiško-rdečetalibanskega roparstva-terorizma z balkansko-bizantinsko hajdučijo BrdovitegaBalkana™.

V Sloveniji je vse skupaj bilo dodatno ojačano s krpanovskim kontrabandizmom nastalim v pogojih tisočletnega življenja v državi (nad)vladarjev, čigar domicil je bil daleč od etničnega ozemlja Slovenije. V istih pogojih in sledom istih mentalnih stranpoti je nastal tudi secifičen slovenski HinavskiGuard™ tlačanske fevdalne večine, o kateri Miha Mazzini lucidno zapiše dijagnozo, katere bistvo je (približno po spominu) takšno: "Tlačena tlačanska fevdalna raja je brez težav prenašala in celo občudovala in častila veliko premoženje in luksuz febdalne vlastele, ki je raji vladala po sužnjelastniško vred s pravico prvofuka, hkrati pa taista fevdalna tlačanska drhal ni prenesla niti najmanjšega izstopanja oz odstopanja premoženja ali statusa koga izmed pripadnikov svojega stanu, svojega tlačanskega razreda. Nihče se iz povprečja in blata ni smel povzdigniti!

V tem smislu je Slovenija še danes močno fevdalizirana dežela.

Izdaja jo namreč ravno ta fevdalna fovšija tlačana do tlačana". V ta namen je Miha zgodbo o slovneksi fevdalizirani duši v eni izmed kolumen opremil celo s karikaturami, ki nazorno pokažejo kako fevdalizirana tlačanska drhal Slovenistana agresivno poreže in celo izniči vse tiste med seboj, ki se drznejo kakorkoli, za trenutek izstopati nad uravnano večino.

V tem kontekstu je primitivni sentiment avtohtonega slovenskega garda agresije do izstopajočih sedel kot-ata-na-mamo na komunajzarsko nasilno uravnilovko plebsa v enaki bedi, kateri je uvožena balkanska hajdućija in ali boljševiški terorizem bili pač najbolj primerni orodji.

Temeljni corpus delicti, ki hkrati dezauvira blodnje komunista Kavčiča za netočne in hkrati pojasni, da balkanska zveza sicer obstaja vendar na nek način posredno, je dejstvo, da so v Srbiji komuniste in komunajzerizem poslali na smetišče zgodovine, medtem ko je Slovenija še vedno globoko v komunajzerizmu, s komunajzerizmom v sistemu in z uradno oblastjo, ki celotno nacijo in državo osramoti pred celo Evropo, ko vehementno, severnokorejsko-pobalinsko zavrne obsodbo komunizma, v trenutku, ko to stori celotni "razviti evropski prostor", o katerem govori komunist Kavčič.

Da je pa komunist Kavčič pravilno navohal kompatibilnost balkanske hajdučije in komunističnih praks njegovega časa (Y bogamy na žalost v nas Kranjcef tudi našega časa), ter jo določil za vzrok zaostajanja in oddalejvanja od razvitega evropskega prostora, se vidi iz današnje situacije, saj počasi postaja tudi najbolj slepim navijačem jasno, da tovariši UgledniDržavljani™ niso nič drugega, kot obični hajduški lopovi balkanskega tipa, ki niti ne vidijo nič napačnega v kraji občinskega in državnega denarja in se jim balkansko-tovarišijsko veriženje in podmizenje in karteliranje zamonskih in ljubljanskih klanov zdi normalna in sprejemljiva praksa.

Počasi se bo razodelo tudi najbolj slepim, da so to Slovenijo od leta 1945 pa vse do danes kradli in pokradli ravno Kavčičevi sotovariši ravno na temelju komunajzer doktrine in režima, saj je komunajzer ekspropriacija, ki ji je komunist Kavčič bil in ostal do konca zavezan in predan zgolj eden od kontaminatov v strupeni lopovsko-mafijski brozgi s katero balkanizirani in boljševizirani komunisti Sloveninstana zastrupljajo slovenski prostor, slovensko nacijo in slovensko družbo.

Komunist Kavčič je očitno mislil, da je nobl-ropanje nacije preko enelbe kolhozov in komunistične ekspropriacije, ki je temelj "družbene lastnine", kaj bolj sprejemljivo od balkaniziranih oblik hajdučije in podmiznega veriženja in razdeljevanja naropanega plena. Ali pa recimo transformiranih, a prozornih jankovićevskih verižarskih donacij" kobajagi danih občni, Nje™.

Mi danes vidimi, da so nas preko enelbe kolhoza in njega "dokapitalizacij" in "sanacij" ropali veliko bolj učinkovito kot je to storil Fikret Abdić v balkanski obliki komunajzerizma "negde niže južno", ter, da se oboje nič kaj preveč ne razlikuje, saj je oboje nič drugega kot vdor komunistične lopovske pameti v finančni-fiskalni sistem države.

Enelbe kolhoz je ustanovil tovariš Kavčič, ki je, kot vidimo bolehal od istega lindasindromske zanikalne mentalne motnje oz garda, kakor tudi vse druge komunjare, ki vse zlo, ki ga proizvaja bestialna kumunajzer doktrina pretočena v politprakso plenjenja in ropanja, valijo na "balkanizem" in "obične lopovluke", da jim ja ne bi bilo treba priznati in razgaliti roparsko-ekspropriativno naturo komunizma. V tem smislu je tovariš Kavčič, Bog naj bo njegovi duši milosten, ne vem zakaj ga vlačijo v časopise, hehe, del temeljev za tisto znamenito misel: "Laž je nesmrtna duša komunizma".

Link

Ni komentarjev: