sreda, 24. oktober 2012

1856366 - za kakšno "pravno državo" se pravzaprav gre Masleši

[dob]
Tebe, Masleša, skrbi za zdravje pravne države ravno toliko kot skrbi Fritzla za lastno hčerko.

Hehe. Baš do pike na enak način ga "skrbi".

Masleša ima v mislih, odziv rdečih doživljenjskih sodnikov, ki itak ne sodijo, temveč so tam nastavjeni baš zato, da ne bi kdo drug sodil.

No, ko jih baš prisilijo, pa po 32 mesecev povprečnega lenega iskanja proceduralnih catch-of 22, da bi nekak zadevo ne bilo treba pre-soditi, alpa presodijo tako, da de facto ne presodijo, pa se vsi pritožijo, pa potem naslednje višje sodišče v hierarhiji zadevo razveljavi (najde proceduralno napako, kakopak), pa vrne kadiji nazaj v obravnavo...

...skratka, reakcijo teh in takšnih sodnikov ima Masleša v mislih, pa eto opozarja, da se jih nea sme bognedaj inkomodirati, kajti "trpela bo pravna država". Tako kot je Fritzl rekel hčerki, ne ti men hoditi vun, pa mi razmišljati o drugih moških, ker veš dobro, da boš trpela, ker veš dobro, mona, jaz tega nea prenesem, nje™. Tut Haso svoji Fati vsak večer, ko se vrne domov s pohajkovanja po kafanah, opali šamarčinu, pa ko ga fpraša - "Pa šta sam danas skrivila?", Haso sikne skozi zobe: "Znaš ti dobro šta, kako ću ja znat, kad mi još nisi ispričala!"

In vete kaj? Masleša ima prav.

Res je, tota naša pravna država je edina, ki v naših razmerah, na obstoječe trplejne, hehe, lahko faše še več trplejna, če kdo bognedaj ujezi tote "sodnike".

Namreč, on ve, da naši "sodniki" oz nesodniki vedo, da so The Doživljenjski™ in v primeru znižanja penezof nea bodo bognedaj dali odpoved pa šli v privat sektor služit kruheka v razjebanem gospodarcvu, na razjebanem trgu v izropani deželi, temveč bodo preprosto storili tako, da bo to njihovo ne-sojenje, namesto 32-mesecev, povprečno seveda, poslej trajalo recimo 74 mesecev. Seveda povprečno™, nje™.

Če to ni dodatno trpljejne pravne države, ki so jo kamunisti, baš z asistenco teh takšnih "doživljenjskih™ antaćbl sodnikov" na čelu iz sez s tovarišom Maslešo, nje™, že davno pribili na križ, ki so ga postavili sredi komunajzer gulaga, pa eto revica že trpi velike bolečine in izdihuje v mukah že 22@45™, sedaj ji bodo pa muke še povečali, saj ji bodo poslej, tak kot Jezusu, dodatno s kopjem preluknjali medrebrje.

PS

"Pa ne možete, bre, vi nas Janša nikad platiti tako malo, koliko malo mi možemo raditi, a da će najebati pravna država se itak zna, jebote, pa nećemo valda mi, jebeš nam kevu, nje™". (Eskimska narodna)

Link

Ni komentarjev: