sreda, 17. oktober 2012

1850635 - vzroki, da je Janša že pri 17 hotel v Partijo

Absolutno se strinjam, da to ni bilo normalno, da je sedemnajstleten fant namesto, da misli smao na pićko, bil tako hudo zjeban v um, da je šel sam prosit za sprejem v kompartijo. Tu ni dvoma. Totalno opran um. In verjetno tudi bolana ekscesno presežna ambicioznost par excellence. Pika.

PS
Imam frenda upokojenega pilota, ki mi je povedal kako so jih v vojaški šoli sprejemali v partijo. In one sentence. - teledirigirano predlagani in praktično prisiljeni. Pravi, da se je po sprejemu počutil kot bi ga v zaporu posilili seniro kaznjenci, hehe. In tudi to mi je povedal kako so eni sami prosili, kako so v ta namen ob smrti Kardelja "sponzano" naredili "stenčas". Auuuuu!

Oboje je ogabno in oboje je posledica ortotalibanizma, ki ga je režim organizirano in sistematično izvajal. Kar poglej kaj dogaja v Seveni Koreji, poglej kaj folk govori, poglej kako se folk 8 ur na minus 15 alo kolk je blo zvija in kobajagi joka za voždom.

Mani je neka pupika nekoč rekla, da bo vstopila v kompartijo. Pisalo se je leto 1988. Vprašal sem jeo, kaj ne vidi kaj dogaja okoli, kaj ne vidi da vstopa v zločinskomorganizacijo. Ona je rekla: Pusti ti shaman te kekce, ki gagajo po javnih shodih, človek v tej deželi ne more biti direktor, ali karkoli dobro plačanega, če ni v kompartiji. In je vstopila. Pa potem v devetdesetih prestopila v SKD. hehe.

Ravno zato tebi, ki kažeš znake slepega navijaštva za bestialno doktrino, ki proizvaja vse našteto, tudi Janševo prošnjo za sprejem v Kompartijo, in tebi podobnim dopovedujme, da je to zlo treba izkoreniniti, ter, da sta in Janša in Kučan zgolj posledica te organizirane bestialnosti kompartije. Seveda tudi vsi tuerki in podobna mrgolazen.

Problem nista niti Janša nit Kučan. Problem ste navijački, ki volite in strastno gardate komunajzer zlo, ki producire in kučane in janšne.

Link

Ni komentarjev: