torek, 16. oktober 2012

1849295 - v Kanglerjevem Mariboru bo kazni za prehitro vožnjo pobirala kar maziljena privat firma

To je čisto po naše.
Potem, ko je družba sledom orgijanja zemonskih kartelnih klanov in kontinuitete komunističnega zla, povsem razpadla na prafaktorje in moralno zgnila, država pa obubožala, se zdaj dogaja naša oblika rento-podmizno-kartelnega javnozasebnega fejk kobajgipartnerstva".
Kaj je naslednje? JZP, na področju kakega drugega državnega mnopola, ki bo iz državnega postal zasebni monopol posvečenih? How about AC dati maziljencem, da nam oni določajo ceno gibnja po državi? Alpa recimo, da koncesije za vodo poslej ureja privatnik? Alpa recimo, da se v JZP, kakšen dovolj posvečen zasebnik loti razvoja "nove inovativne zelene kakopak sheme koncesij za vodo". Seveda bi vsi prihodki šli državi, toti "javni zasebnik" bi zase obdržal "zgolj" 15%, ...eeeee, pa stroške bi mu pokrili, kanede?

Jaooo, kaj nas vse čaka, ko vsa ta sodrga vajena rentarskega zajedalskega življenja od kartela, monopola, podmizja in lopovskih klanov prične preko teh JZP novi naslednji val ropanja državljanov. Fuj!

Kako se že reče deželi, ljucvu oz državi, ki se upira privatizaciji telekoma in podobnih kolhozov in namesto tega veselo privatizira policijo oz državno postavo vobče?

Link

Ni komentarjev: