torek, 2. oktober 2012

1833869 - komentar Žerjavovih floskuliranj o razbremenitvi gospodarstva

Radovane-Talibane, gocpodarcvo je sicer fino razbremeniti, ti kar daj, če lahko, dasiravno nihče v Evropi in svetu ne trdi, da je slovensko gospodarcvo preveč obremenjeno( za delo pa to opozarjajo vsi, zanimivo, kali ni?), hehe, ma to so počeli tudi drugi talibani pred tabo, brez učinka, pa eto nisi originalen, celo nasprotno videti si klon podoben vsem ostalim pred teboj, ki so to počeli v celotnih 22 let oskimoronske kumunajzer - polpreteklepreteklosti™ na 45 komunajzer - padlage™.

Čakamo kdaj se bo kdo od vas talibanov spomnil razbremeniti one, ki prihodujejo iz dela, skratka "bogate prešiče med delouci" y bogamy "revne prešiče med delouci" takisto.

Ker si ti rdečetaliban in ker po vsem sodeč nea boš sam od sebe poštekal ka te jaz to zaj od tebe pričakujem, evo natančne inštrukcije za oblastnika-telebana-talibana:

1) Uvedi socialno kapico, da se neha gnusno aparthaidsko-diskriminatorno reketiranje neke konkretne vrste prihodovalcev. Samo njih v celem sistemu!

2) Davek na prihodke iz dela naj bo flat, saj so vsi drugi davki prav tako že ves čas, od pamtiveka pravzaprav, flat. Stopnja davka na prihodke iz dela in na delo naj ne presega 20%, saj noben drug davek ne presega 20%.

3) Davčno izvzetje naj bo vsaj 8 tisočakov, še raje pa 12 tisočakov na osebo, oz vsaj 16, še raje pa 24 na par, ki živi skupaj.

Višina razbremenitve: Cca 400 + 400 miljonov + 200 miljonov = 1 meljardica radovane moj. In vse to bodo te ljudje takoj potrošili. Eto ti ne le prave razbremenitve™, temveč povrhu še vzpodbude gospodarcva par excellence, Radovane-talibane-telebane-buzdovane moj.

Težko li je Radovane-talibane-telebane-buzdovane? A tebi niti na misel ni prišlo, kanede, Radovane-talibane? Seveda, le kako bi ti.Ts,ts,ts!

PS
Še to: Prihodujoči iz dela so v bistvu ponudniki na trgu - gospodarcveniki, katerih produkt je storitveni in se mu reče prodaja lastnega dela. Torej so tudi oni "gospodarcvo". Eto Radovane-talibane, ker jaz vem, da ti hočeš in znaš nasanjati izključno razbremenitef gospodarcva, zdaj vidimo, da ni ovir, le pravi del gospodarcva, ki je do sedaj vedno bil ignoriran in pozabljan, daj razbremeniti, pa boš celo originalen.

Link

Ni komentarjev: