ponedeljek, 22. oktober 2012

1854674 - definicija Rdeče Zalege™

[aristokrat]
Definiraj rdečo zalego!
So to bivši člani komunistične partije, ki niso člani SDS?

RdečaZalega™ so pizdeki, ki insistirajo na kontinuiteti komunističnega reketo-rentarjenja, nasilne uravnilovke delovnega plebsa v enaki bedi in poveličevanju komunističnih klavcev in druge gozdne teroristične rdečetalibanske mrgolazni ter nič manj kot promociji vseh teh beštij v junake.

Te pizdeke je najti v velikem številu slovenskih strank, gre pa to približno takole:

1. Vse stranke - neposredni reciklati kompartije™, ki se tudi uradno štejejo za sukcesorke kompartije™ oz. njene doktrine in programa, sodijo med to sodrgo. To so recimo vsi člani strank SD, PS, Desus, LDS, Zares ipd, itd, lista teh harlekinov je še precej dolga, ma sem jim imena pozabil, recimo, nea se spomnim kako se imenuje klan od onega Hanžeka na primer.

2. Vsi pizdeki, ki drukajo in ali izvajajo v ključnih in za narod krucialnih aspektih enako politiko kot komunajzer sodrga. Teh najdemo še v strankah SLS, SDS in celo NSi. Pri čemer je razlika med temi strankami in tistimi izlistanimi pod 1 ta, da čisto vsi člani teh strank niso takšni, čeprav njihove stranke se pač pogrezajo v delu svojega programa v komunajzer blatne sheme.

3. Udbaško asasinski kriptokomunistični pizdeki iz stranke SNS sodijo v to skupino skoraj enako kot člani SD, le da je pri njih v besedi naci-socializem poudarek na besedi naci, socializem jim je pa najljubša oblika zajedanja naroda, Titov doprsni kip jim je pa najljubša oblika vrtnega palčka, kar delijo z onimi pod ena.

Link

Ni komentarjev: