nedelja, 7. oktober 2012

1840046 - o še kar vseprisotnem komunajzerskem gaganju o "zmagi"

[mataj18]
Vzdušje v Sloveniji je neznosno predvsem zaradi neo-klero-fašistov, ki edini v Evropi lahko ''obžalujejo'' mednarodno priznani izid 2. svetovne vojne. Le kako bi bilo, če bi nekje v Nemčiji SS-ovci (domobranci so bili pomožne policijske enote SS) obžalovali svojo usodo in se pritoževali nad porazom?

Vzdušje v Sloveniji je neznosno predvsem zaradi neo-nacisocialističnih-fašistov članov slovenske kompartije in njenih simpatizerjev oz trabantov, ki edini v Evropi lahko ''obžalujejo'' mednarodno priznani izid bankrota komunajzerizma ob koncu osemdesetih prejšnjega stoletja, ko je komunizem bil premagan, poražen, deklasiran, dezauviran v vsej svoji fašistoidnosti, ter antisvobodarstvu in je vobče ekonomsko in moralno bankrotiral. Le kako bi bilo, če bi nekje v Nemčiji SS-ovci (udbaški kumunajzer špiclji so bili pomožne policijske enote Fašistične zločinsko politične policije kompartije - Udbe in njenih kasnejših naslednic SDV in KOS) obžalovali svojo usodo in se pritoževali nad porazom?

Tovariši, zakaj ne priznate poraza iz leta 1989, čemu zdaj obračate kučmo, mar niste leta 1989 "sestopili", oz potolkli po tleh v ringu in s tem priznali poraz komunistične bestialne doktrine? Le zakaj ste nenadoma fasali amnezijo pa "pozabili", da niste zmagovalci, temveč poraženci?

Kompartijske fašistične gnjide komunajzl đamahirije Slovenistan leta 1989 niso doživele usode svojih bratov - preostalih komunajzlfašistov Evrope, na primer čeških fašistokomunajzlov, ki so bili temeljito lustrirani, niti romunskih komunajzlov, ki so bili "lustrirani" in lustrirani, zato so spregledali, da so leta 1989 bili premagani oz poraženi, pa eto še danes gagajo, da so oni kobajagi nekšni zmagovalci, ki da jim zaradi tega gre nekakšen poseben status zmagovalcev. Pri tem se med te fantomske "zmagovalce" štejejo celo rdečetalibanske napušene in nasnifane pederaste sodomistične pasjejebne spake, ki so se rodile po letu 1960 in kasneje.

Da niti ne govorimo, da je tudi njihova "zmaga", ki ji je rok pretekel tistega trenutka, ko so postrelili prve nedolžne žrtve iz vrst lastnega naroda, tista domnevna iz leta 1945, zgolj fatamorgana v njihovih motenih umih, saj slovenski narod ne vidi niti njih niti domobrancev med zmagovalci-svobodarji, temveč ene in druge šteje med fašistične in fašistoidne spake ter patetične zgodovinske izgubljenčke - poražence, ki so svoje roke umazale predvsem s krvjo svojega naroda, pri čemer domobranci lahko vsaj poskusijo z izgovorom, da so se preko vaških straž branili pred komunistično teroristično drhaljo, komunisti so pa morili in trpinčili, predvsem svoje ljudi, iz čistih zločinskih in plenilskih vzgibov in to davno po koncu vojne, kakor ravnajo še danes, pri tem pa zlorabljajo rekvizite ugrabljene države.

PS
Prevod za komunistične telebane: Tista "zmaga" iz leta 1945 nad hitlerijansko soldatesko vašega predvojnega kamerata Adolfa, kot prvo ni vaša, temveč zavezniška zmaga, (mar ste pozabili, vi ste bili proti zaveznikom pred vojno, ko ste se bratili s Hitlerjem, pogosto tudi med vojno, ko ste zaveznikom grozili z združenim napadom z Nemci, če se izkrcajo v Istri ali Dalmaciji in definitivno tudi takoj po vojni, kjer ste tudi danes z vašim ogabnim antiamerikanizmom) tista vaša "zmaga" je zgolj fatamorganska pičkodimna kurčeva para, pa še rok ji je pretekel že davno, čim ste sami uvedli fašistični režim in v jamo žive zazidali nedolžne brez sojenja in na zverinski način umorjene, povrhu ste leta 1989 bili poraženi, tak da, vaše najbolj recentno stanje je poraženci in ne zmagovalci. Celo niti tisti kvazi "zmagovalci" iz leta 1945 več niste.

Bo šlo z razumevanjem kdo je od leta 1989 do 1991 bil v celi Evropi poražen, pa nedavno od Evrope za zločinskega tudi uradno proglašen in obsojen, skupaj s tistimi poraženci, poraženimi med leti 1941 in 1945, pizdeki komunajzlasti slovenistanski? Al vam moram risati?

Link

Ni komentarjev: