ponedeljek, 1. oktober 2012

1833293 - nadaljevanje o mitu "liberalnega" Kavčiča in njegovih "reform"

[mako44]
Izgleda, da si pač mlada garda. Zanimivo je prebrati, zakaj so odstavili Kavčiča, poleg je bil tudi Kučan, vendar o temu se malo govori. Tok Slovenije, gospodarstva bi bil drugačen, predvsem bi bila Slovenija bolj razvita, če bi vlada Kavčiča lahko takrat uresničila reforme, ki pa jih je ljubljenček Jankovića in Kućana zavrl!(mislim na Titeja,,)
Pa še nekaj mi je padlo na misel, to tvoje izražanje.To kaže nizek kulturni nivo, predvsem pa pomanjkanje BONTONA. Ali ti financiraš Finance, si ti lastnik? Nisi. In če ti ta revija ali portal nekako ne sodita v tvoj omejen količnik, potem si pojdi brat Mladino, dnevnik ali pa poslušati Mojco Pašek-Šetinc, ko ureja Utrip na RTV Slovenija!

A Kavčič bi takrat naj imel v mislih nekšne relevantne reforme, ki bi nacijo povzdignile v blagostanje? Auuuu! Odkod vam tako nizki kriteriji in toliko domišljije in epsko-utopične zasanjanosti? O Kavčiču maštate enako kot Srbi o kosovski "zmagi" nad Turki pod komando fantomskega pičkodimnega fatamorganskega vojvode in vožda, ki ga izdadoše dušmani, nje™, sicer bi on pobedio dušmane i jebo majku Turčinom? 

Epska mitomanija na slovenski način, jebiga, takle mamo. Srbi sanjali Kraljevića Marka in nekakšne vojevode, slovenci pa liberalnega komunista (Sicer pa "liberalni komunist" je povsod na svetu oksimoronska sintagma, razen tu v zatohlih podalpskih dolinah), Staneta Kavčiča, špansko partizansko ime "Liberije". To je nekaj takega kot bi rekli "nestrupena strupenjača", alpa "nepredatorska hijena", na primer.

Manjka samo še, da Pero Franklnov zdaj komu od svojih žurnalistov pukne v roke gusle, da le ta na koncu vsake epizode feljtona o narodnem epskem junaku Liberiju da la Skofia Locca alias Stankota Kafčiča, zapoje narodno umotovorino, ki gre nekak takolele-kukulele: "Oj, Kavčiču, ti narooodna dika, narodova reformna slika in priiiiiliiiiika....tebe Stane Liberije zvašeeeeeee....ti si dika domovineeee naaaaaašee,.....guuu-guuu-guuuu-guuu......ooooooo ooooj!...", ipd.

Observiram zdaj totega Janšo in njegove andrejekobajagisštajerske in ko vidim njihove "reforme", vidim ohranjanje kumunajzerizma oz. orto komunajzer reketarskih in nasilnouravnilovskih načel v sistemu države in vidim ohranjanje kumunajzer dildotov in sifilističnih falusof v sveh odprtinah narodovega telesa. 

In dovoli, da te spomnim, te "reforme" predlagajo domnevni ne-komunisti oz. vsaj ne-pravoverni skupnoskledarji jim lahko rečemo, v letu 2012, lepo prosim, ko naj bi nominalno že imeli prostotržni kapitalizem in smo namesto del komunistične đamahirije SFRJ, del CKPE (Sajuz Kapitaljističeskih Respubljik Jevropi).

Le zakaj jaz ne vidim niti malo normalnosti v doktrini komunista Kavčiča? Mar grešim? Mar sem v Kavčiču spregledal antikomunističnega reformatorja, nje™?

PS
Zbudite se ljudje moji, fejs z truth, Kavčič s svojimi idejami tistega časa, ki so se vse začenjale in končevale s sintagmo "pod vodilno vlogo avantgarde KPS", je ultra-rdečetaliban za danšnjega Križaniča in Pahorja. Pa poglej njune "reforme"! Kakšne bi potem naj bile predvidoma Kavčičeve, če bi mu jih kobajagi ne-dovolili izpeljati, on pa kobajagi hotel? Junouvotajmiin? To je tako, kot če bi "reforme" Nikite Hruščova izvedene po smrti Staljina proglasili za "oster zasuk od komunizma k liberalizmu", hehe, jebotealah, pa kje jaz živim?!

PPS
Samo komunist odstavljen od oblasti in onemogočen, da pride blizu oblasti, je dober komunist. To naj gre v zapisnik. In to je vse, kar se bi imelo povedati o komunistu Kavčiču, komunistu Kučanu, komunistu Tüë®ku, komunistu Pahorju, Komunistu Nejmitoviću in tako dalje, lahko bi našteval še kakih 30-40 taužent teh harlekinov.

PPPS
Ko je Mojca Pašek Šetinc izdelala tisto sluzasto oddajo na TiVu o ljubljenem vodji Murglbabi, je v bistvu bila na enakem đobu kot bo tisti, ki bo v Financah pisal o ljubljenem vodji Kavčiču. Ta enačaj med komunjaro Kavčičem in komunjaro Kučanom, pa očitno presega okvirje tvojih umskih horizontov, saj mene pošiljaš brati Mladino in Mojco Pašek Šetinc. Auuuu, tu si se pa drito v koleno ustrelil. Če ne verjameš meni, vprašaj Forum Financ. Saj res, ma ka si ti novi tu na forumu, al kak? 168 sporočil? Ts.ts.ts.

Link

Ni komentarjev: