petek, 19. oktober 2012

1853492 - bistvena razlika med dolgoprstim hrvaškim duhovnikom in slovenskimi politiki

[mataj18]
Tale komentar z INDEX-a, je realna slika klera tudi v Sloveniji!
Crkva u Hrvata je toliko bogata da to jednostavno plaši, toliko novčanih i mateijalnih dobara posjeduju da bi s time mogli nahraniti sirotinju, ali ne, oni služe novcima, a ne Bogu!
Valjda će ih jednom kazniti zbog toga!
Ovaj pop je barem pokazao da je ljudsko biće za razliku od većine drugih koji samo mudro žive na grbači svog napaćenog naroda!

Jap, stoji! Drži, kot pribito. "Crkva u Hrvata" je točno takšna. Amen!
Y bogamy cerkef f Kranjcef takisto. In v Taljancof in Poljakof in v Nejmit nacije takisto.

Ne da bi zdaj hotel takšen blasfemičen in grešen gard Cerkve v vseh nacijah kakorkoli relativizirati. Jaz že dolgo vem, da je kler vseh velikih cerkva/verstev sveta davno zašel s poti svetih knjig teh verstev. Če je na liniji sploh kdaj bil magari za 5 mikrosekund. Zašel, ker se udinja lagodju in mesenim užitkom in materijalu vobče. Tu ni ničesar spornega. Kdor to zanika je dogmatsko poškodovan navijaški bedaček.

Pa ipak, ko že govorimo o onih, ki "mirno luksuzujejo medtem ko povečini reven plebs komaj sestavlja konec s koncem", da bi lahko za silo vegetiral, ne morem pa, da ne bi odposlal sporočilo hinavcem, poklicnim levakarjem in predvsem politikom, recimo Slovenije in Hrvaške.

Eni in drugi so fritzlovske spake, ki so taistemu folku, na katere se referira tekst Indexa, nabili drakonske harače ( davke, paradavke in Hrvati celo poznajo davke na davke), eni in drugi se gredo reketiranje preko neokapičenih prispevkov....itd, da direktne kraje močnih niti ne omenjam.

In? Kakšna je zdaj razlika med recimo tem padlim angelom - duhovnom in komunističnimi premijeri in politiki, ki so ustoličili ta slovenski fritzlovski sistem in prakso oz slovensko fritzlovsko klet od politične prakse, ali pa med recimo tem župnikom in Jankovićem?

Razlika je drastična. Župnik je znotraj cerkve poskusil poneveriti oz zamegliti in ali zatemniti nekšne cerkvene miljone. Cerkev je predmetno premoženje dobila tako, da so jih verniki PROSTOVOLJNO darovali cerkvi.

Premoženje države, ki ga je domnevno poneveril Janković, je bilo plebsu zaseženo PRISILNO! Potem ko je denar, povsem očitno v brutalno previsokih zneskih bil NASILNO S STRANI DRŽAVNE POSTAVE UGRABLJENE DRŽAVE ZASEŽEN, je na sceno stopil komunistični lopovski vladar pa denar nakazal iz obćne glavnemu izvajalcu očitno preplačanega umetno predragega objekta, ta je pa nakazal Bazi Dante, od tam je pa letelo na vse strani, tudi v Limasol. "Ukralo ljucvu, jebga!"

Nisem opazil, da se bi poklicnolevičarska žurnalistična nenačelno drukaška sodrga tako strastno naslajala nad marifetluki lopova, ki je kradel plebsu, se pa eto zelo glasno naslajajo nad notranjo zadevo RKC, kjer so penezi resda bili poneverjeni, ma če se RKC ne odloči za pregon, ne bo tu nikakršne osnove za pregon. Ker maestro lothuseaterski duhoven NI NARODU UKRADEL NIČESAR. Zgolj poneveril je, kar so mu ofčice same PROSTOVOLJNO dale. Pravzaprav poskusil poneveriti, pa se usral, pa ga ufatlo, hehe.

Upam, da bo pamet srečala tudi žurnaliste in bodo znali tovrstne marifetluke ustrezno odmerjeno poudarjati. Recimo pravilno bi bilo 99/100 časa in energije posvetiti onim, ki ljucvu kradejo in ga s prisilo reketirajo, 1/100 pa še onim, ki so ljucvo zapeljali, da jim dajo "zlato in svilo", potem pa se zlata in svile polasti za svoje užitke.

In jasno, častno in korektno poudariti, da se jim sicer gabijo eni in drugi lopovi, cerkveni, ker varajo interno svoje vernike, ma INTERNOST zadeve naj bo poudarjena. In seveda ob tem poudariti, da ni ničesar internega in nekriminalnega v ravnanju politikov in uradnikov, ki ljucvo ropajo.

Link

Ni komentarjev: