sreda, 24. oktober 2012

1856677 - zakaj je komunjaram tako všeč piratska stranka

[s56a]
BTW bil sem na ustanovitvi Piratske stranke. Ta mi intelektualno sse najbolj ustreza v "zarukani katoliski provinci".

Seveda ti "intelektualno sse najbolj ustreza", saj si tipična komunjara. Ajt, naj ti bo - varaždinska komunjara. :-)
Vam komunjaram je ta stranka kul zato, ker jo ne razumete. Vi mislite, da je pri tej stranki glavna poanta to, kar je milo vsaki komunjari, kraja, odvzem, zaseg, đabest žrtje, vse je kobajagi od vseh, s tem, da eni naj delajo in kreirajo in se potijo in svje peneze investirajo v raziskave in razvoj, drugi bodo pa lepo to "rabutali", kar je samo lepša beseda za krajo.

Če bi slovenske komunjare, vred s teboj, The varaždinsko komunjaro, hehe, imeli kapaciteto v piratski stranki videti kaj drugega kot fukfehtarsko komunistično đabalebarenje, bi se morebiti dokopali do pravega, alpa, dobro, dajmo reči glavnega pointa te stranke, ki je bolj v sferi internetne svobode in svobode in anti-velikobrata vobče.

Meni je patetično videti vas, slovenske in varaždinske komunjare kako hitite v piratsko stranko, a hkrati gagate, da je skranji čas, da se internet omeji in regulira, pa hočete nekšno udbaško spletno oko, pa odprava hydeparkovstva vas gusta, pa referendume bi vi omejili izd, vi bi pač komunistofašistično enoumje in diktaturo, češ, da ej sovražni govor, če kdo na forumu odkrito napiše, da ne čisla komunistične klavce in lopovluk.

Vam slovenskim papkom, ki ste se spet zapoleteli v novi krog jebeludzbunjenog misiterpretacije te stranke oz njenih idej, bi bilo bolje, da se ke ne včlanjate, kajti, če uoni tam na Zapadu, ki so idejo sprožili pogruntajo, da ste vi eni sami kontinuitetno-konzervativni komunistični papki, bodo rekli, da z vami nočejo imeti nič. Itak. Nadaljuje se slovenski jebeludzbunjenitis. Tako smo tudi v EU včlanjeni, hehe. En sam jebeludzbunjenog.

Skratka, slovenka piratska stranka je, tako kot marsikaj drugega, kar je trenutno moderno v svetu, od komunjar uzurpirana in rapidno monopolizirana ideja, ker se komunjare bolehajoč za linda sindromom radi istovetite s svobodo, ki jo baš vi najraje kršite, pa se eto vi zdaj greste vaš "Videla komunistična fašitokonzervativna žaba, da podkujejo konja, pa eto tudi ona dvignila nogo" . Auuuu!

Link

Ni komentarjev: