sobota, 20. oktober 2012

1853799 - kratek povzetek tajkunskih štorij

[Maj]
Janković je pa sploh mala ribica sam s sinovi vred še deset milijonov kreditov nima.
Tolk je bavčar dobil v enem dnevu.

Kolikor je bilo v medijih zaslediti, so samo Jankovićeve electe(Množina je uporabljena namerno!) in povezana podjetja iz tega sračjega gnezda, dolžna preko 70 milijonov EUR. 70! (Z besedo: sedemdeset-plus!).

Rename, ti, ki to obvladaš, a znaš to kako zbrskat iz bilanc tega dolžniškega sračjega gnezda v lasti seljačine iz Saraorce.

Sicer pa, naj gre v zapisnik, tako Janković, kot Bavčar, sta tiča iz istega gnezda. Iz talibordečekhmerskega gnezda. Ki je patološko mahnjeno na zadolževanje, vred z nerezonskim brutalnim višinam zadolževanja, kot nasprotje trdemu garnju štartajoč iz lastnega denarja in nasprotje šparanju. Jasno, saj ne zadolžujejo sebe.

Ampak zadolžuje bodisi državo, bodisi občino, beri -zadolžujejo po fritzlovsko zlorabljane državljane. Neposredno ali posredno.

Vsekakor pa na osnovi zadolževanja države in obćne™, nje™, se jankovići prisesajo na državo alpa obćno™, Nje™, pa na EnelbeUdboKolhoz™ se z ugodnimi za Electo in za banko tveganimi krediti, prsesajo electa in tangefrange eltidi tvorbe podobne od ziljonov maziljecev in protežirancev kompartije, nje™.

Ko pogledamo izvor denarja, kdo denar ustvari s svojimi žulji, komu ga država s silo postave zaseže in koga država za dolgo naredi za dolžniškega sužnja, ter kdo potem preko raznoraznih baz Dante dobi ta denar na svoj račun v davčni oazi, alpa ga kako drugače potroši oz postane lastnik teh penezof, je operacija teh psevdosocialističnih talibordečekhmerof zelo preprosta, nje™: Ropaj/reketiraj rajo in futraj maziljene posvečene talibordečekhmere. Vse skupaj pa začinijo z demagoškim alibi gaganjem, da je raja fritzlovsko posiljevana zato, ker je to v rajino prid. Tako je govoril tudi Fritzl. On je svojo hčer zaprl v klet in posiljeval, da se reva ne bi zadrogirala in ratala pocestnica, ker bi jo drugi fantje onegavili, nje™.

No, ja vmes se malo da tudi v črne fonde beštije, ki vse to politično omogoča. V črne fodne reciklatov kompartije. In odkrito v javne fonde nekšnih "borčevskih" organizacij, ki grmijo v prid temu ropanju naroda in ki bojda iz javnega interesea narod razdvajajo na dve tektosnki plošči skregani med seboj. In veš kaj je tragično. Stanovnik hrešči v lažgošah in žuga naciji, se gre pokloniti in drukati za vaškega kurjega tatu iz Saraorce, ki je vmes dobil priliko krasti velike peneze, pa se mu je friti zmešalo, potem se pa skupaj z Bavčarjem in Virantom vsi skupaj odpravijo na zombi orgijo poklonit "junakom" druge svetovne vojne, ki so ljudi žive zadzidavali v jame. Kaj ti to pove? Da so vsi oni bolniki za v iste vrste inštitucijo in da so na isti strani. Le tu pa tam se Don Zaza skrega z Don Corleoneom, pa naroči helikopter s strojnicami da pobije nasprotni tabor znotraj istega mafijskega klana.

Tudi Šrot in Binek sta iz istega lopovskega gnezda, le, da sta Bavčaritate in Šrot bila pobalina, pa ko je kompartija dodelila Merkator Jankovću™ v fevd, tega nista hotela pridkano sprejeti, temveč sta zabrenkala na naci žico, pa nekje menda javno gagala, da jih boli kurac kaj je stari prdonja obljubil s svojemu maziljenemu seljačini iz Saraorce. Pa jih je stari prdonja VaškoŠpetirmaherovičev markiral za odstrel in nenadoma je umanjkalo permisivnosti, ki je preostali bratovščini nadaljevala biti na voljo.

In Binek je iz istega talibordečekhmerskega gnezdeca. Le da je on posebne vrste zamudniški lopovčič. Predolgo je vlekel, ker je hotel baš vse polastniniti s svojim ozkim klanom delom rdečega plemena, da ni nikogar nezaželenega zraven.

Vlekel, vlekel, da dovolj načrpa iz podjetja, ki ga kupuje, pa ga ufatlo na levi nogi, ker sta Bajuka in Janša navohala kaj počne lopovska rdečekhemrska sodrga, pa sta malo novih zakonov naštrikala, pa ko je sodrga videla, da zna biti sila zajebano in morebiti še huje, je pohitela in preveč napak naredila ter svoja smrdljiva čreva razkrila, ter mehki trebuh izpostavila organom™, hehe.

Link

Ni komentarjev: