četrtek, 18. oktober 2012

1851173 - ko pokojninska reforma (delno) poenoti celo leve in desne

[mataj]
Janša se od Pahorja ni učil, ampak plonkal. Reformno zakonodajo, namreč. Ampak če ta jajca predlaga Janša namesto Pahorja, potem je to čiiiiisto nekaj drugega.

Ni mataj, ni. Ni čisto nič drugega. Je enako govno in je enako nesprejemljivo. Vsaj meni. Se pa vi komunisteki lahko tolažite, da je VašemSvojem™ Lukšičašenku reforma supersprejemljiva, hehe: Normalno, saj gre za esencialno čisti kumunajzerizem, ki ga je najprej predlagal Lukšičašenko. Ni lepšega, kot pa da sediš v opoziciji, pozicija pa sprejema zakone, ki so napisane skladno s tvojo kumunajzer doktrino in programom tvoje kumunajzer stranke. In Lukšičašenku in Kučanu se smehlja od vuhlja do vuhlja.

Dejstvo je, da imamo trenutno eno veliko komunistično govno od pokojninskega, zdravstvenega in davčnega zakona. Prav tako je dejstvo, da je predlog Pahorjeve vlade bil zgolj poskus kozmetičnih in slepilnih in nategunskih sprememb, ki naj temu govnu podaljšajo življenjsko dobo, že izvedenim ropom in krajam denarja iz te blagajne, pa priskrbijo alibi in legalnost.

In kot sam ugotavljaš korektno, Janševi andreji s Štajerske so to govno skopirali od Pahorja in ga rahhlo našminkanega prodajajo za "reformo" predlagano od "desnice".
Očitno je, da v tej deželi pripravljenosti na pošten družbeni deal ni. Vsi bi reketirali in rentarili. Na račun vedno istih oropancev, kakopak. Ki bodo vsak čas guznili, ker nimajo več kje vzeti.

Ko se v eni in isti deželi Vi™ The komunajzari in Mi™ The Liberali zedinimo v ugotovitvi, da je PahorJanševa fejk "reforma" kurac, pri tem pa vsak misli svoje, vi bi, da vam dajo še bolj roparski kumuanjzer sistem, mi bi, da se kumunajzer govno sežge v prah pa odvrže v veter, skratka, ko nastopi tak teater absurda, da na eni strani liberalci in na drugo komunajzer taliban Semuljić vsi glasujejo na referendumih proti nekem predlogu zakona, je to znak, da je država v total jebeludzbunjenog kurcu.

Link

Ni komentarjev: