nedelja, 28. oktober 2012

1860300 - kakšne vrste spake lahko posiljujejo pse

[jacktop]
A tudi ti spadaš med tiste ki se jim začnejo sline ob misli na bulmastife.
Malo se pozanima po živalskih zavetoščih. Za silo te pa potolaži tudi kakšenovčejec.
Matr koliko vas je tovrstnih bednikov.

Tata ti je bednik. In TvojiSvoji™ kumunajzer spačenci, ki se pasejo na pavšalih države, da se lahko dobivajo na sodomističnih orgijah z bullmastifi, so bedniki.

Vsi prej našteti ste pa vsi po vrsti fritzlovski bullmastifojebci. Zelo preprosto, nje™, v tisto afero iz sez z bullmastifi so bili involvirani sami VašiSvoji™.

Normalno, jebote! spaka je spaka. Kdor lahko časti zveri, ki ljudi žive zazidavajo v rudnik, lahko tudi posiljuje bullmastife. Fritzl je Fritzl™. Komunajzer motenec je komunajzer motenec! Lopov je lopov. Dijabolik je dijabolik. Saj veš kako gre tista: Kdor po lažgošah slovenskih že 22@45™ laže, ta tudi krade, kdor krade organizirano sistemsko s pomožjo zlorabe ugrabljene države je komunist, kdor je komunist je spaka in dijabolik, kdor je spaka posiljuje bullmastife, kdor posiljuje bullmastife voli komuniste in komunisti ga ščitijo. Zelo preprosto, nje™.

Kaj drugega pričakovati od fritzlovskih spak, ki, v lastno korist in korist NjihovihSvojih™ zemonskih klanov, ropajo iz dela prihodujoče reveže, torej tiste najbolj šibke v družbi, njihovi največji wanabe pesniki hodijo na otroška igrišča nadlegovati otroke od tam pa na podelitve nagrad za "umetnost", ki jim jo podelijo še večje kumunajzer spake, s tiste podelitve pa preko lažgoš številnih, hitijo skupaj s prezidentom na afeže pasjo procesijo, ki je strašno prvorazredna in pomembna, saj se godi komaj 70 let, vsako leto.

Tam VašSvoj™ spačeni prezident unterweg da še izjavo o tretjerazrednosti trupel nekoč živih v jame zazidanih po VašihSvojih™ rdečetalbanskih spakah. In o kobajagi prvorazrednosti udbaškega aparatčika, ki je nekoč bruhal ukaze o asasinskih eksekucijah izvajanih na Slovencih po svetu in o prvorazrednosti komunajzarskega mesarskega Mengeleja, ki je po Sloveniji moril cele družine vred z otroci, arogantno in provokativno upodobljenega na kovancu za evro.

VašaSvoja™ kompartija se bi glede na vaš karakter in modus operandi morala imenovati Zveza Spak Slovenije "Ze-EsEs" oz po eskimsko The SS™. Država se bi pa v času vaše vlade morala začasno preimenovati v Fritzlostan alpa Bullmastifojebostan. In tudi programsko ste isti kot The SS™, pa bi lahko bili tudi Rdečefašistostan. Nazi-socialisti - fašisti -pederasti sodomisti - s Hitlerjem, Mengelejem in Fritlom isti! Ka tee, pa to se celo rima, nje™.

Link

Ni komentarjev: