sreda, 10. oktober 2012

1842547 - še celo Brščič je začel podpirati roparsko pokojninsko reformo

Slovenski komunistični jebe-lud-zbunjenog brez meja. Fuj! Butalistan na kvadrat.

Če še tako umni ljudje, kakršen je Brščič, izobraženci na tretjo potenco, odpovedo in pričnejo lupetati neumnosti, polresnice in čiste laži ter zavajanja, s čimer postanejo asistentni komunistični lopovski sodrgi in soudeležneci v ropu in zločinu proti ljudstvu, potem vemo, da je sistem tako zelo sprijen in zavožen, da mu ni pomoči.

Ta dežela bi potrebovala orkan, ki bi prišel in do tal počistil, ter kar s seboj odpihnil vso to komunistično navlako, da se lahko potem iz nule vse znova spiše.

Kakšen smisel ima govoriti o tem kaj je in kaj ni temeljeno na kontribucijah, če pa izračun slovenske pokojninske rente ne temelji na masi vsega kontribuiranega denarja ustrezno obrestovanega in pošteno preračunanega v rento?

Odkod enemu Brščiču pravica in obraz zavajati nacijo z govorjenjem da je predlagana "reforma" AndrejaSŠtajerske™ dobra, ker kobajagi temelji na kontribuiranem, če pa dobro ve, da so vsi nadpovprečno plačani ljudje v državi oropani od nekaj sto tisoč do nekaj miljonov, ker jim zasegajo neokapičene prispevke, renta je pa sramotno manipulatorkso okapičena in nima veze s kontribuiranim.

Ajde Brščič majster, povej ti nam zakaj bodo vsi takšni ljudje oropani in kako boš njim zagotovil izplačila skladna z njihovimi neokapičenimi vplačili? Ha?!

A ja, oni so pa dovoljena izjema, njih lahko sistem ropa, zato pa pri onih drugih, kjer to fašističnim in naziksenofobnim vladarjem in "strokovni javnosti" paše, lahko sereš o tem, da tisti penezi niso videli naše blagajne. Sramota! Ker so videli, brščič moj. Tisto je takrat bila tudi naša blagajna.
Pa še to, tudi penezof iz časa socializma današnja naša™ blagajna ni videla. ker so nas komunisti iz prve inakrnacije socializma v drugo inkarnacijo socializma preslikali s prazno pokojninsko blagajno.

Čemu si potemtakam nedosleden Brščiču? čemu ne terjaš, da se nobenemu iz časa Jugoslavije oz prve inaknacije socializma ne izplača niti centa?

PS
Drugač pa ja, strinjam se s tezo, da če bi balagajno očistili nekuntributorjev in drugih socialnih transferjev, potem se bi hitro videlo, da ima blagajna suficit v višini več kot 2 miljardi letno in to že vseh 20 recentnih let.

Link

Ni komentarjev: