torek, 9. oktober 2012

1841565 - kriza in ekonomske migracije bodo končno uresničile komunajzerske najbolj mokre sanje

[quetal]
Ce bo slo tako naprej, bodo se Srbi v Sloveniji imigrirali nazaj v Srbijo. :-)

Po tisti nagrajeni oddaji Jelene Aščič sklepam, da se je to v veliki meri že dogajalo oz zgodilo. Mislim, iz Slovenije jih je večina ekonomskih imigrantov že odšla. Zaenkrat v Avstrijo, Nemčijo in v druge EU dežele. Kdo ve, če bo Srbija, ki je vsaj ene 9000 krat bolj normalna prostotržna dežela kot Slovenija, nadaljevala vleči pametne državniške poteze, tipa flat davka v dveh stopnjah, stopnja 10% za vse, ki zaslužijo do 30 tisočakov EUR na leto in 15% za vse, ki so nad tem, bo nekega dne za nekatere dovolj atraktivna, da se vrnejo v Srbijo.

Slovenija pa, po poročanju Dela v soboto, v recentnih 3 leta ravno postaja "čedalje bolj pravilno ustrojena", da jo zapustijo tudi sicer izrazito zapečkarski slovenski izobraženci živeči pri starših in stari cca 30 let. Skupaj z onimi iz prvega odstavka tega posta jih je že 22 tisočakov. Sprva so jo zapuščali le izigrani delavci, ki so nekoč prišli z juga kot ekonomska imigracija, najprej oni brez državljanstva, pa oni z državljanstvom, ki so se tu naturalizirali, hehe.

Btw, včerja so na HRT imeli oddajo, v kateri neki njihov doktor znanosti razlaga, da bo Hrvaška morala narediti strateški načrt kako pritegniti tujce, da pridjeo k njim živeti in delati, saj že zdaj imajo izračunano, da bo cca pol miljona Hrvatov zapustilo državo po vstopu v EU. Njihova izobražena nezaposljiva delovna sila bo v naravnem toku emigrirala na Zahod, oni pa bi radi luknjo polnili iz Ukrajine in z juga, ki še ne bo v EU. KEr je iz Ukrajinca in Srba in Bošnjaka bojda lažje delati naturalizirane Hrvate, kot iz kakšnih drugih neslovanskih narodov, ki se bodo težje asimilirali. Le tega ne vedo kako bi to počeli, saj delovnih mest nimajo niti za svoje, hehe.

Slovenski naziji, nazi-socialisti in neo-socialisti, z ali brez nazi priponke spredaj, hehe, imajo vse razloge za popolno zadovoljstvo z razvojem situacije v slovenski nam depresivni stvarnosti. Oni se pravzaprav morajo zgolj nadaljevati boriti, da ta kriza čimdlje traja, da se pozicija in opozicija ne dogovorijo o ničemer in da bi kriza, beda in mizerija vsakršna še bolj eskalirala. Kajti rezultati krize proizvajajo za njih zaenkrat čisti paradiž.

Ksenote-ekonomske imigrante s krizo uspešno drajvajo vun iz Slovenije, one, ki ostanejo pa uravnavajo še bolj drastično in dosledno v enaki bedi, saj jih še bolj uspešno in dosledno pavperizirajo in naredijo odvisne od socialne kobajagi-podpore socialistične đamahirije, to je slovenske države.

Pa poglejmo:

1) Njim osovraženi nekoč dotepeni južnjaški kseno delouci brez državljanstva so kar sami rapidno že po nekaj jankovićevskih ješcah doumeli, da jim je bolje prestaviti se nekaj kilometrov na sever, vsaj do bližnje južne Avstrije, saj tu gradbeništva, ter delovno intenzivnih panog tako ali tako skoraj ni več, kar pa jih je, so sami nateguni oz krokarji, ki bi radi fukali v glavo in trpinčili reveže zastonj, ter vobče fukali zastonj.

2) Njim osovraženi nekoč dotepeni južnjaški kseno delouci z državljanstvom...glej točko 1. Pogovarjal sem se z inženirjem elektrotehnike, ki je diplomiral pri nas, sicer originalno doma z Rijeke, ki je zdaj na Dunaju in je uradno še vedno državljan Slovenije, poročen s Slovenko. Razočaran in prestrašen, saj pričakuje samo še poslabšanje in eskalacijo nazi-šovinističnega sentimenta, ko se število delovnih mest v Sloveniji še skrči, pa se številni spomnijo, da so vsega krivi kseno-pizdeki z juga, ker so jim vzeli delouna mesta, hehe. Nima namena priti nazaj, "vsaj kar se njega tiče", hehe. Za otroke Slovence, rojene v Sloveniji, materi Slovenki in očetu naturaliziranemu Slovencu, hehe, pa ga je kot rečeno strah, "saj so reveži čisto zmedeni s tem kar se jim dogaja". So pa menda že v under-cover-ksenofobni Sloveniji doživeli vse lepote svojega priimka na "-ić" že v svojem dosedanjem mladem življenju.

3) Vsi slovenski državljani so čedalje bolj uravnani v enaki bedi. To je nazi-socialistom razlog za orgazmiranje. Dosegli so še več socializma. In še nadaljujejo govoriti : "Hoteli ste kapitalizem, evo to vam je kapitalizme, zato pridite k nam ofčice naše, mi vam bomo dali socializem, torej državni kapitalizem . Perverzno, kali ni!

4) Vsi slovenski državljani so čedalje bolj odvisni od državne socialne pomoči. Ki to ni! Ker je posojilo pod pogoji, ki jih nihče ni dogovoril. Saj prejemniki po smrti prisilno vse kar imajo zapustijo državi. Pod njenimi odkupnimi pogoji. Hehe. Socialistična đamahirija uvedla odpravo dedovanja na podtalen način. To je nazi-socialistom razlog za orgazmiranje. Dosegli so še več socializma.

5) Vse slovenske "pokojnine" so čedalje bolj podobne socialni miloščini. Po znesku in načinu kako jih država izplačuje in percipira. To je nazi-socialistom razlog za orgazmiranje. Dosegli so še več socializma.

6) Vsaka "reforma" pokojninskega sistema, naredi daljše obdobje med trenutkom, ko slovenski državljan izgubi službo v poznih štiridesetih in postane trajno nezaposljiv in trenutkom ko mu nazi-socialistični fašisteki dovolijo pričeti črpati "pokojnino", pardon socialno miloščino nazi-soc-fašistične države. To je nazi-socialistom razlog za orgazmiranje. Dosegli so še več socializma.

7) Vsaka nova vlada bolj grozi in izumlja nove in višje davke in dajatve na delo in kobajagi "razbremenjuje" gocpodarcvo. To oni davčno penalizirajo Tabogate™. Tabogati™ so v nazi-socialistični Sloveniji seveda tisti, ki imajo StrašanskoVisokePlače™, v višini preko 1000 EUR bruto. To so edini tabogati™ v tej sjebani komunajzer đamahiriji. Zato vsaka vlada išče nove in nove načine kako jih davčno dodatno obremeniti. Če ne gre diskriminatorno izključno njih, pa je dober tudi DDV, ki sicer obdavči tudi druge, a tudi njih, saj je tem brutalno preobdavčenim ljudem dodaten davčni udarec. To je nazi-socialistom razlog za orgazmiranje. Dosegli so še več socializma.

No ja, malo se bunijo, ker so jim obdavčili še par gluposti, rože in agitprop časopise, ma za same prihodovalce iz dela jim dol visi, oni s peno na ustih terjajo, da jim namesto agitpropovskih trobil raje obdavčijo tabogate™ prešiče med delouci s še višjo nad 50% stopnjo. Naj tabogati™ bolj nosijo breme krize, rjovejo komunistične beštije.

8) Služb je čedalje manj, od sociale odvisnih čedalje več, za manipulacijo godnih čedalje več. To je nazi-socialistom razlog za orgazmiranje. Dosegli so še več socializma.

9) Zasebni biznis je čedalje bolj težko štartati, kapitala zasebniki nimajo iz kje akumuliratyi, saj jim davčno-prispevkovno poberejo vse, pogojev za kredite takisto nimajo. Nazi-socialistične hijene čedalje bolj glasno terjajo total-državno-kapitalistični model, torej socialistilni model. To je nazi-socialistom razlog za orgazmiranje. Dosegli so še več socializma.

10) Po čudešu še obstoječi zasebni biznis je čedalje bolj težko tudi obdržati v funkciji. Zato jih čedalje več firme zapira. To je nazi-socialistom razlog za orgazmiranje. Dosegli so še več socializma.

Itd. Deset je lepa številka, pa dovoilite, da tu neham.

Slovenskega Čaveza nam ne bo treba dolgo čakati, I guess.
Sledil bo izstop iz Euro cone. Iz NATO verjetno še prej. Pa iz EU.
Izolirana, ksenofobna, socialistična, severnokoreizirana Slovenija iere wi kam!

Koliko Slovencev bo takšno Slovenijo zapustilo? Jahh, letno se jih bojda cca 5000 dokoplje do diplom. Po letu 1991 se jih je cca 120 tisoč. In ker se ne bodo izseljevali samo tisti, temveč tudi in še bolj prisiljena nizkokvalificirana delovna sila, je cifra kanidadatov dolga cca 300 taužent, skupaj z družinami cca 450 taužent. Vsi nea bodo odšli, torej je moja prognoza taka: Po tamalem ene 300 jurjev vse skupaj z družinami. Toliko jih bo odšlo preden nazisoc fašisteki nepredušno zaprejo meje. Od tam naprej bo pa spet nirvana. Kot na Kubi in Severni Koreji. Ne verjamete v tak scenarij. Ok, toliko lažje se bo zgodil, hehe!

Link

Ni komentarjev: