sobota, 27. oktober 2012

1859504 - razlike med obravnanvenj "grehov" Rodeta in kompartijskih izbrancev

[kwadogaja]
Sicer se je z debili nesmiselno ukvarjati, vas logika jebe v glavo, ste imuni na racinalno razmišljanje.
Torej kje vidiš enakost, Turka obtožujejo desnjakarski aferomakerji v stilu, če nam ni uspelo s ponarejenimi dokumenti, nam bo pa z ljubico bodo ljudje bolj zagrabili.
Pri Rodetu pa je on sam priznal onegavljenje le stopnjo onegavljenja je zmanjšal, in za očetovstvo se je zanimal konkreten zainteresiran posameznik.
Sicer uporabljam blažjo obliko poimenovanja kalimero, je pa lahko to enačaj z debil, nje kalimero.

Pjervoje: Nisem zasledil, da bi Rode "sam priznal onegavljenje". Ma, to ni moj glavni point. Niti je to komurkoli v Sloveniji pomembno, garantirano pa ne življenjsko relevantno, garantirano nam ni niti "v žep", niti "iz žepa".

Ftaroje: Rode, pa naj bo kurbir ali ne, je za nas slovenske državljane povsem irelevantna figura. Lahko se onegavi, lahko se ne, to ne bo imelo nikakršnih posledic v davkoplačevalčevi denarnici. Niti na čemurkoli povezanemu z državljani. On je povsem irelevanten. Predsednik države, ki se v obskurno banana republiko vozi v superluksuznih prajvat letalih, v družbi s kupom pičk, ki spodaj niso povsem res brez, temveč, navkljub solidni plači, nosijo tange na račun davkoplačevalcev in to zato, ker ga nihče v nobeni normalni državi ne želi niti videti niti slišati, pa se dobiva s svojimi jugoudbaši, je pa fakin big problem.

Tretje: Slovenski mediji so delno teledirigiran, delno prostovoljen komunajzarski agitprop stroj, večina jih je celo lastniško pod nadzorom kompartijskega kapitala, ali kompartiji lojalnega kapitala, ali kompartiji prijaznega kapitala, in četudi kakšen medij ni, so naši novinarji pač klonirani produkti kompartijske pralnice umov, pa eto sami, že na genski ravni imajo vgrajen t.i. "slovenski refleks". Če kompartijska pralnica umov uspe že na ravni dela in prizadevanj rdečih osnovnošolskih učiteljev, potem imaš že v prvem razredu srednje pomonijadene in potalibanjene spake, ki stopijo pred mikrofon in se ponosno, kot nizkovejevne opice potolčejo po prsih, pa svetu oznanijo "Sem levičar in sem kompartiji hvaležen, da imamo slovensko zgodbo o uspehu". No, iz tega materiala potem nastanejo slovenski "novinarji".

"Slovenski refleks" pa vsakemu žurnalistu v Sloveniji (Vsa čast izjemam, ki so redke, skoraj tako, kakor so redki dijamanti od 2000 karatov) proži spontano reakcijo vzdolž vektorja: "Pljuni na klerika, ker je črnuharski belček oz beluharski črnuhek in drukaj brezrezervno in nerezonsko vedno za kompartijske spake, ker so TvojiSvoji™, ker sebe in njih pojmuješ za wanabe levičarje, dasiravno ste pjur fašisteki, kar naj bi bilo kobajagi pozitivna lastnost človeka, mislem to, da želi biti levičarski lopov, ki sanja o plenjenju ter reketiranju s pomočjo državne prisile". In to in samo to je mehanizem, ki proži različen tretma Tüë®ka in Rodeta, oz. Nejmit klerika vs nejmit kumunajzera.

Četvjortoje: Eni ste tako slepi navijački, da vam ne bi pomagalo niti, če bi kakšen vaš kompartijski protežiranec priznal svoje grehe. Vi bi nadaljevali slepo drukati za njega navkljub temu: Celo več, ko je Pahor videl, da ga je VaškiŠpetirmaher™ diskardiral in treširal, kot poslednje govno, je nekje dobil nasvet, da naj nekaj svojih grehov prizna in igra na karto narodovega krščanskega usmiljenja do grešnikov oz šibkosti mesa, kakršnega imajo tudi sami.

In veš kaj ste naredili Vi™ The navijači, vi, ki ste ta forum ob nastopu Pahorjeve vlade zasuli z "bravo, Borut, le tako naprej, vse, kar delaš je suho zlato, ne daj se PrincuTeme™"? Jahh, na prvi namig tovariša Njega™, ki ga je teatralno bruhnil v mikrofon Mojce Pašek Šetinc na koti Slaščičarna-TV13™, ste navalili divjaško pljuvati po malo prej ljubljenem vam Borutu in gagati v prid novemu maziljenemu izbrancu za rdečega prestolonaslednika Don Zzoccija. Še trenirke ste od nekod povlekli vun iz naftalina in odracali na Prešernov trg, kazati svojo pripadnost čredi.

In veš kaj bo vaš naslednji move? Don Zzoccija boste najprej divjaško zagovarjali in v Delu sporočali, da sta on in njegova Pingvinska Slovenija, zdaj, ko so ga organi pričeli obdelovati za lopovluke, še bolj popularni in vobče najbolj popularni v Kranjcef (Kaj nam na tak način sporočate o Kranjcih?), potem pa, ko bo tovariš On™ s kote Slaščičarna-TV13™ oznanil nov revelejšn, da je čas za NovObraz™ v slovenski politiki vobče, pa bo iz pizde potegnil neko rdečetalibansko spako, ki se je desetletja na neki prikriti sinekuri redila na državnih penezih in bildala svoj fritzlovski kompartijsko usmerjen um. Pa tako neki časa, dokler tudi ta spaka ne bo razkrita kot jebač bullmastifov, alpa kradljivec državnih penezof, alpa udbaško dolgoletno denunciatorsko govno, alpa rdeči pesniški pedofilski majmun, alpa diletant par excellence, alpa vse to skupaj. Potem pa Jovo-na-novo. NovoIme™. Obraz tedna v Delu. Pa obraz meseca v Delu. Pa obraz leta v Delu. Pa potem, kakrhitro zasede funkcijo - puk Slovenec leta ...eee... v Jani. Spet!

Rdeči mediji pa bodo gagali, češ, da je konec sveta blizu, saj je nek klerik, Slovenec po izvoru, hehe, fukal, dasiravno bi moral sužnjevati RKC dogmi in kurca uporabljati izključno za lulanje in kot dostop do razbolene prostate v starosti, ko se bo šel operirati v Avstrijo, ali pa ga kvečjemu v privatnosti vatikanskih soban incognito po možnosti porivati v kakšen anus. Karbari rdečega prostovoljnega spontanega agitpropa bodo namigovali, da so Maye, Nostradamus, Baba Vanga in Sumerci lih ta seks tega klerika imeli v mislih, ko so napovedovali konec sveta dne 21.12.2012.

Nego, da skratim - ti nam ne znaš sporočiti nič novega kot samo to, da si ti brezpogojno za Tüë®ka, pa četudi kakšen medij, magari v tujini, ker tega od domačih žurnalistov skoraj da od nobenega ni pričakovati, objavi, da je Tüë®k poleg Vasilki, svoj prostatni front-end ftikal tudi kakšnim otrokom. On je tebi nedotakljiv, vse dokler VaškiŠpetirMaher™, alpa kateri od njegovih glasnikov, npr tovariš DrMarkeš, alpa tovarišica MPŠ najavijo novega RdečegaMesijo™, nje™, kalimero?

Link

Ni komentarjev: