sobota, 6. oktober 2012

1839433 - kdo je sploh srednji razred

Mal si azad. Ne reče se "javni sektor", temveč "srednji razred". Ta sirotinja samo sebe proglaša za srednji razred. Če smo natančni, oni sebe samoproglašajo za edini srednji razred v Sloveniji! Pravijo, da če Slovenija zniža potrošnjo na način, da odpusti višek pizdekov visečih na preobremenjenih in usahlih državnih joških, da bo s tem ukinjen srednji razred. Auuuuu!

PS
Naj nekdo tej rdečesučni rentarski mrgolazni plačanih volivcev kompartije, sestavljeni pretežno od sinekurcef in sinekuric, brez katerih država funkcionira brez težav, pojasni, da so njihove sirotinjske mezdice samo in zgolj relativno visoke le ko jih primerjamo s še bolj sirotinjskimi v nejavnem sektorju Slovenistana.

Sicer pa tejle wanabe rdečeburžoazni rentarski srednjerazredniki na enotnem in odprtem EU in globalnem trgu niso nikakršen srednji sloj oz razred, temveč patetična sirotinja z evropskega družbenega dna. Ko je Stanković to razložil Don Zzocciju v oddaji "Nedjeljom u 2" je solatar samo zatrokiral, po mojem sploh ni dojel. V Sloveniji je, po evropskih merilih, srednjega razreda za maks maks maks 10%, če zelo znižamo kriterij paritete kupne moči. In te ljudje povečini niso te, ki se jih moramo losati. Srednjerazredniki Slovenistana po evropskih merilih so le redki iz JS, srednji razred pri nas so šele ministri.

A ja, še to, srednji razred ne uničuje sedanja vlada zato, ker niža in ali ukinja potrošnjo sinekurcef in denar za kaprice napušenih metelkovcev v raznih plesnih društvih, temveč so nastanek srednjega razreda inhibirale vse vlade do sedaj, zlasti pravoverno rdečetalibanske, vred s to sedanjo z Opus Desus v portfoliu, pol-pravoverno, pol-rdečetalibansko, potom brutalnih davkov na prihodke iz dela in potom neokapičenih prispevkov, beri reketov. Y bogamy potom manipulacije ter obstrukcije prostotržnega oblikovanja mezd zahvaljujoč rdečemu podmizju mize socialne sramote.

Link

Ni komentarjev: