sobota, 20. oktober 2012

1854022 - kako so Bajukovi zakoni zalotili tajkunske zamudnike brez hlač

Kot na primer zakon, da se davek na profit ustvarjen s prodajo podjetja plača vedno če podjetje nisi imel v lasti najmanj 20 let., kalimero, nje
To je kumunajzer lopove, ki so si prej naštimali, seveda iz pozicije fritzlovske moči, permisiven zakon, da ko oni prodajo podjetje, ki so ga najprej preko lopovskih cenilcev nekam ke dol fpizdo podcenili, pa đabest brez keša kupili, pa mu je vrednost misteriozno v treh letih narasla za n-krat, pri čemer je n bil najmanj 6, najraje pa 10, pa si potem medsebojno prodajali deleže za keš, Komunist tonč komunistu Ljojzku, pa je vsak dobil po nekaj meljonof keša, ki je bil že po treh letih lastništva tax free, medtem ko pa običen Janez Slehernik proda pecikel plača davek, ne glede na to koliko časa je bil lastnik, kalimero, nje.

To je kumunajzarsko kleptofašistično fritzlovsko golazen čisto iz tira vrglo, ker so se zbali, da bo Bajuk nasanjal še kakšno oviro za lopovluke komunistov, pa so še tazadnji trije kapitalci, ki še niso dokončali svoje lopovskoplenilske orgije, pač panično hiteli dokončati, kar so poprej poldrugo desetletje skrbno štrikali in na kup zlagali nakradeno, da imajo vsaj bedno osnovo, pa verižili, pa parkirali, itd, kar pač se je slovenski lopovski šrot vse spomnil. Čisto iz tira jih je spravilo, pa so te tier3 kumunajzer zamudniki v ihti, iz velikega strahu, da jim njihovi lopovski načrti in aspiracije spodletijo, naredili vrsto napak. Pa jih eto ufatlo, jebiga. Ni jim ratalo tak kot tovarišu Germanu, ki je k pleni smel pristopiti med prvimi, že davno v devetdesetih letih. Quod licet Iovi, non licet bovi.

No, navkljub dejstvu, da je na tisoče drugih rdečih lopovov od leta 1991 do leta 2004, v varnem zavetju kumunajzer klepto-vlad dokončalo svojo morfozo in se iz nagravžnih mrgolaznih požrešnih gosenic preobleklo v na zunaj prelepe tabogate metulje z rdečim abonmajem in šopingi v Njujorku, nje, ter seveda s krili, na katerih je pisalo, nisem ti jaz nek tam lopov, ki je brez lastnega keša pokradel podjetje, temveč ugleden državljan, no ja, dobro, dobro, eni pizdeki po svetu takim kot sem jaz rečejo tajkuni ter oligarhi, v smislu lopovske nature moje prihvatizacije, ma to je zgolj nepomemben detail, saj tovarišica Zdenkica lepo razlaga naše permisivne kumunajzer zakone, kar je marifetluk ni nujno po zakonu pregonljiv kriminal, saj smo si komunjare take zakone spisali, skratka,...

...navkljub temu, da je tisoče lopovov, ki so bili prvokategorniki, lopovi iz notranjega kroga kompartijskih maziljencev in v prvih par krogov okrog notranjega, ki so dobili priložnost pleniti prvi in to že leta 1992, je kumunajzer agitprop hitro Janši naprtil tri komuniste Šrota, Bavčarja in Bineka Kordeža, češ, evo edini trije slovenski tajkuni, pa fsi Janševi. Majke nam sudija! Auuuuu!

PS
Nje, kalimero, nje

Link

Ni komentarjev: