sreda, 17. oktober 2012

1850458 - dvojna merila tistih, ki nabijajo o Janševi komsomolski preteklosti

In?
Kaj bi rad povedal?
Da zato, ker je Janša bil zagrizen komsomolec mora komunizem biti še bolj globoko implementiran v Sloveniji in večno ostati naša bedna stvarnost? A je tvj mesiđ, da naj Janša obmolkne in ne talasa, saj je nekoč bil zagrizen komsomolec.

Al si hotel reči, da so zaradi tega Kučan in Tuerk in Janković in še trideset taužent podobnih rdečetalibanskih spak, kaj bolj sprejemljivi?
Ja, ja, vem, komunajzer logika je, ne to, da bi smai nehali zločiniti, temveč si nenehno govorijo - raje poiščimo grehe naših tekmecev in s tem utemeljujmo zakaj smemo mi še naprej hajdučiti in zločiniti.

Če pa nima kakšnih resnih grehov, razen, da je bil obsesivno politično ambiciozna budala idealistično-utopistično zablesavljena v komunistično demagogijo o enakosti in enakopravnosti in domoljubju in to pa to, potem mu spakirajmo kaj, alpa preprosto zlivajmo gnojnico nanj, mogoče bo zaradi smrada gnojnice na Janši, ki se bo razlegal po politični sceni, Tuerkov komunajzerudbaški smrad manj opazen.

Ja, Janša je nekoč bil orto komsomolec, pa tudi danes je precej skupnoskledarsko govno. Sodim izključno njegovo prakso. To jaj gre v zapisnik.

Ma Kučan in Tuerk in Janković in še trideset taužent rdečih harlekinov so pa vseglih 1000 krat slabši.
On je vsaj prišel v konflikt s kumunajzer beštijo, Oni pa so baš ta beštija. Razlika? Drastična, druže zastavniče Jugoklokan, drastična!

Razumite že, papki rdečetalibanski navijaški, mi, ki hrepenimo po normalnem vladarju in predvsem politični praksi, ne moremo zato, ker je Janša nekoč bil komsomolec, pa od tega komsomolizma in kumunajzerizma vsaj delno odstopil, iti na volitve in izbrati še večje zlo, tiste, i so ne le bili komsomolci, temveč so danes seniorski ortokomunajzari. In nikoli niso odstopili niti a milimeter. Celo vsak dan so bolj talibanizirani.

Zanimivo je, da vi, ki nenehno volite komunistično zlo, Janši na nos nabijate, da je nekoč tudi on bil komunistično zlo. To bo vam valda moralo biti všeč, Nje.

Link

Ni komentarjev: