sobota, 13. oktober 2012

1846700 - konkreten seznam komunističnih zločinov

[rx170]
Za tistega neuspelega avstrijskega slikarja, so bili vsega krivi židi, v Sloveniji bi to naj bili neki komunajzerji. Z razliko, da je to očitno dosti slabše definirana skupina (komunajzerji so menda vsi, ki ne razmišlajo skladno z führerjevimi pričakovanji). Ostale podobnosti so pa seveda zgolj slučajne.

Kako ste komunisteki neverjetno arogantno primitivni.

Ne, maestro, ta fora z "vsega krivi komunisti" ne pali. To lahko prodajaš komsomolskim tercialkam - bruckam na FDV. Pa tovarišu Karbi mogoče.

V Sloveniji se točno ve česa vse so krivi komunisti in komunistična doktrina in komunistična politična praksa. N A T A N Č N O se ve. Comprende? Ne nečesa nedefiniranega "vsega", torej ničesar, kakor bi ti rad, da se bi sarkastično norčevali iz onih, ki se drznemo na to zlo pokazati s prstom oz kazati s prstom vse dokler ne bo sankcionirano. Temveč se natančno ve česa vsega so krive te beštije.

Recimo, niti Kardeljev vnuk, predsednik računskega sodišča, Igor Šoltes, se ni nikakor mogel izogniti, da ne bi priznal za vsaj 2,2 miljardi denarja, ki ga jo komunistična lopovska sodrga pod vlado komunista Drnovška in predsedovanjem komunista Kučana in oblastovanjem tisočev komunistov, ukradla na AC programu. Računica nam pove sicer, da je tega realno bilo najmanj za 5 milijard, ma lepo je, da je Kardeljev vnuček moral priznati vsaj 2,2 milijardi. Malo li je, kali?

Pa preko 100 tisoč okostnjakov pomorjenih, cca polovično odkopanih do tega trenutka, je tudi en tak corpus delicti komunističnih zlodel in morilskih orgij, za katerega natančno vemo kaj je in kje je in kdo ga je zagrešil.

In tako dalje, ta seznam fakin zelo konkretnih in otipljivih zadev, izvršenih po točno določeni oblasti in morliskih beštijah točno določene politične provinijence je zelo dolg. Zato se, papak moj prokomunistični, ni možno delati neumnega v zvezi s tem.

Fakin otipljivi corpus delicti, razumeš ti kaj to pomeni, čuj?

PS
Bodi spoštljiv do Židov oz židovskih žrtev in jih ne enači s slovenskimi komunisti-fašisti.
V tej zgodbi o fašistih in žrtvah v Sloveniji, so tvoji slovenski komunisti fašisti zlorabljalci. So "avstrijski wanabe slikarji" in ne žrtve. Konec koncev so se s Hitlerjem in njegovo Delavsko nazi-socialistično partijo pred 2. sv. vojno zelo strastno in vzorno bratili in kolaborirali. Po vojni pa nad svojim narodom izvajali in še danes izvajajo zločine, kakršne je Hitler izvajal, ma izključno nad drugimi nacijami. In to je edina razlika med Hitlerjem in slovenskimi komunisti. A tega tvoj um ni sposoben zapopasti, al kako?

Link

Ni komentarjev: