petek, 19. oktober 2012

1852464 - Schröderjeva podpora Poharju je dobra priložnost za razpravo o razliki med nemškimi in našimi "social demokrati"

Ne vem sicer kaj bo naša Petrica Simpatikovič jutri prezentirala v Financah, ma želel bi iz čiste previdnosti, da v zapisnik gre, da termina "socialdemokrat" in "socialdemokracija" v Nemčiji in Sloveniji ne pomenita niti približno oz niti po pomoti isto.

Še zdaleč ne! Slovenski samokolicani "socialdemokrati" so v bistvu slabo zakrinkani ultrakomunistični talibani, ki so od nemške socialdemokracije bolj oddaljeni kot katerakoli stranka tekmica nemškim socialdemokratom, vred z najbolj desno ekstremnimi in najbolj sktremno levo-odkrito-orto-komunističnimi ultraši, ki so nekoč in danes ljubili Stassi, Staljina in Socializem (SSS -ovci torej).

Pri nas uprizarja nizkovejevna komunistična opica Pahor isti blefersko-demagoški igrokaz, karšnega se naša komunistična kamarilja gre že 22@45™. Vedno en in isti vzorec prepoznavcen z Lune s prostimi okami, v praksi povsod en sam fašizem in nazi-socializem, skratka - lopovski komunajzerizem, verbalno se pa samooklicujejo za levonasredinske socialdemorkate. I ako treba tu pa tam se enačijo tudi z Mater Terezo in DalajLamo. Auuuu! Gimmeabreak, dude!

Za sprejem v EU so zblefirali takratne EU članice s pomočjo potemkinovkskih pičkodimnih pročelij, med katere sodi tudi Pahorjevo igranje "socialdemokracije".

Ubogi Schröder! Saj ga je komunisitična nizkovejevna opica v bistvu zlorabila, češ pridi mi pomagati, da zmagam, tvoje ime je respektirano na Slovenskem.

Ko bi Schröder imel vsaj drobec pojma za kakšno komunistično spako gre, za spako, ki srdito brani in čisla zločine in vsako leto po lažgošah nastavlja svoj ksiht, ko naciji grozi, da "ne da NjihovihSvojih™ tekovin™, ne bi tako na izi prišel dajati legitimiteto komunistični nizkovejevni narcisoidni afni Pahorju.

PS

Sicer pa, seveda da napovedujem, da bo jutri v članku medvrstično vse polno namigovanj, da smo mi isto kot Nemčija, da smo normalna država z normalnim sistemom in normalnimi praksami in da so Pahorjeve "reforme" isto kot Schröderjeve in da sta oba revčka najebala zato, ker sta bila veeeeeeeeelika reformatorja. Schröder se ni menil za "SocialnePartnerje™", pa fasal nogo pa moral iskat službo v Gazpromu s plačo oz gažo 12 meljonof ojrotof letno, hehe, revček, Pahor pa bo še moral najti svoj Gazprom. Pahor in Schröder "DvaOkaUGlavi™", hehe. Yeahhh, right!

Link

Ni komentarjev: