sreda, 17. oktober 2012

1850380 - SDS bi v parlament spravila sestrično Janševe žene s ponarejenim spričevalom

Takšni ljudje sploh ne bi smeli kandidirati, kaj šele se v sumljivih okoliščinah nadomestno tihotapiti v parlament, Pucko jim materino. That should be illegal.

Če pa po sedanjem zakonu "na žalost" smejo, hehe, potem, po moralni liniji, iz sebičnih razlogova magari, da ohranijo strankino kredibilnost, strankino vodstvo, na čelu s predsednikom stranke, mora intervenirati in takšne osebe odstraniti iz liste kandidatov za parlament. Res je sicer, da je parlament poln še večjih prevarantov in da tam prevladuje kriminalna plenilska komunistična mafijska ekspropriaciji zavezana pamet, ma od SDS se pričakuje, da bo delovala v smeri prekinitve s to prakso, ki jo pri nas eni prakticirajo že 22@45(TM).

Pa seveda je treba tudi ustrezno prilagoditi zakone, če res dovoljujejo takšne marifetluke. Recimo, ne vem, ali to že je v zakonu, ma v parlamentu naj ne bi sedele osebe brez univerzitetne izobrazbe (Kajti, kot vidimo iz posnetkov debat v parlamentu, predstavlja to resno oviro za dialog v parlametu, nivo jim je poden), pa pravnomočno obsojane osebe ipd.

Jaz bi sicer v zakon dal tudi to, da se vsakogar, ki se zavzema za davek višji od 20%, torej za hajdučenje oz ropanje, ki se zavzema za kakršenkoli reket, recimo prispevke brez kapice in ali neustrezno visoko stopnjo obveznih prispevkov, tretira enako kot vsakega drugega lopova, ki se javno hvali, da bo oropal banko s pomočjo vojske in policije, če mu le uspe priti na oblast.

No potem bi v zakon dal, da osebe in stranke s takšnimi programi sicer imajo pravico govora oz gaganja po sceni, ne morejo pa v parlament, ker je v parlament vstop prepovedan tudi drugim spakam, ki ščuvajo proti premoženju, varnosti in svobodi drugih ljudi, tako recimo v parlament nimajo vstopa svoje ideje proliferirati in elaborirati in v zakone pretakati raznorazni skinheadi opremljeni s kljukastimi križi, ki vpijejo, da je treba vse ksenote na vrbe, pa pedofili, pa posiljevalci, pa vsi drugi roparji nekomunističnega podtipa, ipd.

Link

Ni komentarjev: