sobota, 13. oktober 2012

1846210 - odlična psihoanaliza komunajzerskih vernikov, ki zmerjajo vse drugače misleče

[picikato]
"I'am your puppet on a string" je znan evrovizijski refren Sandie Show, ki ga ima evroposlanec človek Zver najraje.
www.dailymotion.com/...ring_music

Pizda ste mi patetični vi komunajzl navijački.

22@45™ vas ne moti niti ena opica iz zoo-kletke Kompartije™, ki so vse po vrsti ves čas na vrvici, ter se obnašajo kot opice, ki so vedno na liniji kompartijske vrvice, tudi ko je fizično ni videti, ma...

...ma, kakorhitro se kdo drzne pomisliti, da bi vaši sveti kompartiji™ konkuriral za oblast, ga vi kot prvo obtožite, da je baš on edina opica na vrvici v tej državi. To je tisti vaš famozni primitivni komunajzl redherring.

Hitro ga obtožite, da je Janšev ali cerkveni pesek! Pudlj!

K temu gagate še to, da so volivci SDS in NSi, torej NevašiNeSvoji™, torej volivci Nekompartije™ glupi, neizobraženi, redneckovski in kar je še takšnih žaljivih pridevnikov. Baš Vi™ set se našli, da to govorite! baš Vi™!

Vi™ in VašiSvoji™ ste pa seveda sami intelektualci, ki mislite s SvojoGlavo™ in to pa to. Kako patetično arogantno! Kako daleč od resnice!

Če na svetu ne bi bilo Severne Koreje, Kube in Kitajske, ter, če ne bi spomini na prvo inkarancijo kompartijskega pekla enoumja in nesvobode in ponižne ubogljivosti vas™ kompartiji™, bili še tako sveži, bi vam kdo še nasedel.

Vi™ - slovenski verniki kompartijskega enoumja in primitivizma ste največji pudlji, primitivici, ovce in arogantneži na planetu. Prazne maloumne NULE ste! Vsi po vrsti! Dajte se malo zamisliti, budale!

A mislite, da je cela Evropa glupa, samo vi ste pametni?

Ozrite se okrog sebe! Medtem ko cela Evropa podpisuje deklaracijo o obsodbi komunističnega enoumja, vi volite kučanove komnajzl pudlje esktremno rdečetalibanskega udbaškega tipa - Tüë®ka in Zzoccija. Ker vam je Kučan tako pokazal oz, morebiti smemo reči - kar ukazal, ha?

V Sloveniji živite eni prostovoljno v komunističnemu gulagu totalne pasje zvestobe vrvici kompartijske linije. Na svake 4 leta se vrata gulaga na dan volitev avtomatično odklenejo. In kaj vi storite? Se sami prostovoljno znova zaklenete v celice enoumja kompartijskega ideološkega gulaga.

In zgolj zato, ker to počnete sami, samostojno in prostovoljno, vi prestrašene patetične ofčice, si vi domišljate, da ste svobodno misleči svobodnjaki-intelektualci, al kaj?

Kako že je rekel oni Goethe: "NI ga večjega sužnja od slovenskega kompartijskega navijačka, ki zase, napačno kakopak, misli da je svoboden, zgolj zato, ker se je sam odločil za kompartijsko enoumje". Odločitev za podporo kompartijskemu zlu je vedno nesvoboda, pimepki! Vedno!

A se sploh zavedate kako neverjetno totalne ovce in opice ste, ki nimajo niti dveh samostojno razmišljajočih celic v umu? Dovolj je, da VaškiŠperimaher™ s kote TheSlaščičarnaTV13™ zmomla KobajagiNovoIme™ in evo vas že vsi gagate to kobajagi novo ime. Pa pljunete če je treba na tisto prejšnje KobajagiNovoIme™, ki vam ga je VaškiŠeptirmaher™ določil par let prej.

Tu po forumu ste pisunili hvalospeve Pahorju, potem pride Kučan in pljune na Pahorja, pa določi Don Zzoccija in evo vas že pljuvate po Pahorju in poveličujete seljačko opico iz Saraorace.

In to je verjetno dokaz, da mislite s svojo in ne z glavo vaškega špetirmaherja, al kak? Auuu, ne vem zakaj, a meni se nekak zdi, da tu ni niti grama svojih možganov.

In ader wordz, odjebi, mona, navijaška in enoumna, je vse, kar vam imam povedati!

P: Zver me niti malo ne impresionira, ma tudi žveplena kislina je boljša kandidatka za predsenico, kot pa komunistične beštije. Pa še to - moja nacija naj že enkrat postane normalna in dobi nekomunajzl predsenika, jebenti boga, da me ne bo sram v tujini do koncaživljenja. Upam, da nam ga Vi™ slepe komunajzl navijaške opice, prostovoljni pudljčki na Kučanovi nevidni vrvici stkani iz patološkega sovraštva do vsega normalnega, ne boste spet vsilile.

Link

Ni komentarjev: