sreda, 26. september 2012

1827787 - o Zverovi "desničarskosti"

[kalavnik]
> [krimsport]
> Torej sta vsaj dva predsedniška kandidata skrajneža, Turk kot skrajni levičar in Zver kot skrajni desničar.

Turčin je ortokomunajzer, bližje Stalinu, Zver mogoče edino Wiliju Brantu. In ti tupoglavec, od kje ti ideja, da Zvera umeščaš med skrajne desničarje? Ajd, res me zanima tvoja argumentacija.
Pa še prosim razloži razliko med desnico in njeno skrajno verzijo.

Esatli! In v Sloveniji desnice sploh ni. To naj gre v zapisnik. Zver je jebeni socialist iz stranke, ki ravno tako časti in prakticira skupnoskledarkse reketarske politične doktrine, puščajoč neprizadeto komunistično zlo nedotaknjeno v zakonih. In še huje, tudi, ko predlaga "reforme", ji na misel ne pride, da bi izrabila priložnost, da demontira komunistično zlo. Na žalost!

Je sicer itak da ziljon krat boljši od pravovernih komunajzarof tipa ultramilitantnega skrajnega rdečega talibana Tüë®ka, ma jebiga, to še vedno ne pomeni da je Zver zgolj zaradi tega desničar. Žal niti tega ne pomeni, da je idealen kandidat. Saj je, na primer, tudi žveplena kislina 1/2 ziljona krat boljša od kateregakoli kumunajzara, pa jo zaradi tega ne razglašamo niti za desnico niti za idealno kandidatko za precednico. Kaj šele, da bi jo proglasili za umerjeno svobodoljubno demokratično sredino.

Bi pa bilo fino, da zdaj, ko je eden neravnoortokumunajzarski socialist dvignil roko, da bi rad bil precednik (mislim s tem Zvera), da ga tudi izberemo in končno postanemo normalna nacija, ki na vrh države ne izbira precednike komuniste, častilce zločinov, poveličevalce zla in klanja in podobne mafijske, reketarske, klavske in nategunske spake.

Link

Ni komentarjev: