četrtek, 20. september 2012

1821017 - komentar članka "Zakaj se lahko veselimo pokojninske reforme?" Jureta Ugovška, Albine Kenda in Mateje Bertoncelj

Jaoooo! Pa kje ste našli te modele. To je tako, kot če bi za mnenje in argumentacijo zakaj je fajn, da se Slovence še bolj oropa z neko reketarsko-roparsko zajebancijo, s katero se s pomočjo uporabe termina "reforma" v slepilne namene, skuša netegniti relevantno mednarodno javnost, tak recimo, ko smo nategnili EU, da smo demokratična dežela, mi pa v resnici de facto komunistična đamahirija,...

...skratka, kot če bi za to mnenje vprašali skupino frizerk, ki se navdušujejo nad metodami za hujšanje proklamiranih v oddajah Dr Oza.

Ta dežela enostavno nima šanse, če pa novinarji najprej drukate za Pahorjevo še-bolj-lopovsko shemo od sedanje komunistične sprdačine od kobajagi pokojninskega sistema, pa zdaj za na las podobno lopovsko shemo Andreja-s-Štajerske in čez enkaj časa boste enako drukali za neko novo shemo nekih novih komunisto-reketarskih talibanov.

A to vam ne kapne, da bi v smislu vašega drukanja še najbolje bilo, da se to državno shemo povsem odpravi.

No, pojdite zdaj vprašati te vaše frizerke, kaj mislijo, ali bi shema, v kateri država nima nikakršnih obveznosti bila "DolgoročnoVzdržna™, hehe.

"Planiranje življenjskega cikla", pravi frizerska pamet kobajagi financ-guruja. Auuuuu, ts,ts,ts, čudo od eksperta. Pa "večja možnost zaposlovanja starejših". Auuuu!

Link

Ni komentarjev: