četrtek, 13. september 2012

1814498 - ajevsenak2 o komunajzarskem nategu cele Evrope

Popolnoma se strinjam in bom še enkrat napisal. Nujno potrebna je drugačna, temeljita reforma pokojninskega sistema (in seveda še cel kup drugih, pomislimo predvsem na skorumpirano sodstvo). Predvsem pravična (izplačila v skladu z vplačanim, v primeru omejitve višine pokojnine pa z obveznim ustreznim okapičenjem in seveda očiščenje penzijske blagajne vseh dodatkov in podeljenih privilegijev. Opozarjam pa na to, da v tej (in takšni) koaliciji (Desus, SLS, pingvini) Janša takšne reforme niti približno ne more pripeljati do parlamenta. Zakaj je tako, je drugo vprašanje.

Vemo, da predvojna elita leži po kočevskih jamah, tankovskih jarkih in rudniških rovih na Štajerskem in Bog ve kje vse še. Ostanek se je razbežal po širnem svetu. Beštija je dobro opravila svoje umazano delo. Temeljito, da je kaj. Več desetletno pranje možganov skozi indoktrinirano šolstvo in instrumentalizirane medije v kombinaciji z ustrezno doziranim terorjem je povsem onesposobilo in zlomilo hrbtenice večini pavperizirane raje v ubogi Sloveniji. Za nameček je tatinski komunajzarski kliki uspelo (s pomočjo številnih podtaknjencev) znova izigrati in naplahtati pišmeuhovsko večino, jo ponovno izropati in preprečiti celo kakršnokoli lustracijo. Prav neverjetno je, kako ta prevarantska falanga znova in znova uspe nasamariti ne le domače bebave črede, ampak ji hkrati uspeva celo hinavsko hlinjenje ob navideznem zavzemanju za »evropske« vrednote.

Kako to da EU ne prepozna kače na prsih in ves čas tolerira rdeče mafijsko gnezdo v svoji sredini, je vprašanje za milijon dolarjev. Ja, vemo, tudi evrobirokracija je gnila, a kljub vsemu gre za perverznost brez primere. Doma torej osamljeni »ostanek ostanka« upornikov (z gotovo še kakšnim prikritim, neizrabljenim judežem in obveznimi priskledniki), bije sizifov boj z zverjo, ki se še kako zaveda pomembnosti izida za njeno preživetje. Ni treba dvomiti, da ne bo uporabila prav vseh »sredstev« v boju za lastno preživetje.

Kje (in kakšen) je torej izhod iz začaranega kroga? Bo potreben grški pogreb, bo potem Feniks vstal iz pepela? Je na obzorju vseeno še kakšna bližnjica? 

Link

Ni komentarjev: