sreda, 19. september 2012

1820512 - kaj imata skupnega Vizjak in Štrukelj

Štrukelj in Vizjak sta dva nazi-reketarska talibana, eden je kot Tito, drug je pa kot Draža. Tak kot Draža in tito, sebe oba imenujeta "socialista", kar je lepo, saj s tem priznata, da je vsak socialist, zlasti pa vsak slovenski "socialist", nič drugega kot običen nizkotni lopov, ki se mu sline cedijo za vsebino denarnic tretjih ljudi. Vsak socialist, zlasti "socialist", vse kar počne, počne s ciljem, da bi nekomu del dohodka odvzel, zasegel, ukradel s pomočjo države, ki jo je poprej ugrabil, pa poslej njen represivni aparat zlorablja za reketarske orgije.

Edino dejstvo, da se te dva plenilska-"socialistična" talibana ne bosta mogla zediniti koliko komunističnega reketa in aparthaidskega in ekspropriativnega nasilja se naj izvaja nad Slovenci, je dokaz, da Bog ni še čisto povsem dvignil roke od te sjebane brezbožne dežele oz skupnosti, ki v 21. stoletju še vedno voli komunistično lopovsko zlo.

Rdeča talibana Štrukelj in AndrejSŠtajerske™ sta dokaz, da je Bog Velik in veličasten, oz,. po eskimsko povedano - da je Allahu akhbar y bogamy y šyre. Saj lopovskim umom Alah vedno vgradi sistemsko napako, nekšne vrste bug, ki lopovski pameti ne omogoča perfekcije in velikih dometov, pa se eto dva lopova ne bosta uspela dogovoriti.

No, Slovenec bo sicer še naprej predmet komunističnega nasilja, le da nasilje ne bo podvojeno ali potrojeno in da nas ne bodo povsem na novo dodatno oropali, ter spremenili v sužnje, ki morajo delati do par let pred smrtjo, da bi jim nazifašistična lopovska kamarilja partitokratov Slovenistana milostno dopustila dostop do nasilno jim zaseženih denarjev, ki naj bi kobajagi bili prihranki za starost, prihrankov, ki jih kamarilja hoče spremeniti v navaden reket. In reket je reket. Ko ti katerakoliže mafija nasilno zaseže reket, ga ne vzame z idejo, da bi ti ga dala nazaj.

Hvala Bogu za njegovo grandioznost, hvala vsevišnjem, da sta Štrukelj in Vizjak oba nazi-reketarska talibana, eden sicer malo več nazi kot reketar, drugi spet malo več "reketar" kot nazi, ma talibana, mafioza i ekstremista sta oba. Kar je za nacijo rešilna slamca. Vem, vem, paradox par excellence, ma jebiga, takle mamo! Tudi v primeru Salmoneličebvega referenduma nas ej rašil isti od Vsevišnjega podarjeni nam mehanizem. hehe. Qe paradoks, jaz in Salmonelič na isit strani. vsak iz svojihr azlogov. Oba proti na referendumu. Auuuu.

PS
Glede na dejstvo, da se je ta nacija ujela v nekakšno bizarno igro oz tekmo dveh taborjev istega plenilskega kumunajzer zla, v katerem se samo še to ne ve, ali nam bo še naprej tako bedno kot sedaj, ali bo še bedneje, včasih imam vtis, da je celotna igra namenjena temu, da bi folk do večnosti ploskal sedanji ravni zla in bede, češ, še sreča, da nas komunisti tako ropajo kot zdaj, kar poglejte kako slabo bi nam še lahko bilo postalo, ma je sreča, da se talibani uravnilovke-reketa-ekspropriacije ne morejo za to dogovoriti.

To najlažje doumemo, če se vprašamo, kaj pa če bi kdo na mizo dal predlog, da se državna pokojninska shema preprosto odpravi. Prehodno obdobje, da se poplača one, ki so do sedaj kontribuirali, potem pa šlus. Za večno bomo rešili "vzdržnost", politiki ne bodo imeli nikakršnih skrbi več, državni proračun se bo revček odpočil, saj mu ne bo treba kobajagi dotirati pokojninsko shemo, itd. vsi srečni, vse rešeno.

Če pogledamo argumentacijo in aspiracije obeh strani v tej kobajagi trdi pogajalski vojni, če pogledamo, kaj oni proklamirajo kot cilje njihovih predlogov, potem odprava sheme zadovolji obe strani in to natanćno 100%, hehe. AndrejčeksŠtajerske™ bo dobil svoj supervzdržen sistem iz katerag mu niti pri starosti 150 let ne bo treba plačati ničesar več, Štrukeljček pa bo dobil svojo totaluravnano "pokojnino"-socialo za vse enako, v enakem znesku. 230 EUR socialne pomoči za vse enako. 

Kaj čakamo, dajmo shemo odpraviti, pa se Štruklju in Anadrejusštajerske ne bo treba pogajati o "zavarovalni dobi" in podobnih komunističnih izumih za nateg nacije.

Link

Ni komentarjev: