ponedeljek, 10. september 2012

1811046 - purinoli o nadaljnjih možnostih Pezdirja & co. ob prevladi birokratske frakcije pri Virantovcih

[rava]
dlgv ne moreš obravnavati kot celoto - do popolne birokratske stranke jim dela napoto par liberalcev.

birokratski dlgv zagotovo ne bo spustil oblasti iz rok. torej ostanejo v vladi, potegnejo kar se da iz tega mandata in grejo v pozabo takoj po naslednjih volitvah.
nobene škode, ko jih jebe in tako je tudi prav in tako bi moralo biti z vsemi, ki so do oblasti prišli s prevaro.

za tistih par liberalcev pa je zadeva triki.

scenarij izstopa:
kot pravi črt bo sledilo polivanje gnojnice z leve in desne.
s kzk se itak ne morejo družiti, kar pa se tiče paktiranja z azk, se je pač še enkrat samo potrdilo to, da jj vedno nategne liberalce in da je zgolj kučanwannabe in da se z njim tudi ni za družit. kljub temu pa se ohrani liberalni politični potencial.

scenarij bednega kompromisa in vztrajanja v dlgv:
kao poskušajmo vsaj nekaj naredit. kaj pa je tisto nekaj? če analiziramo dogajanje, je tisto "nekaj" praktično enako nuli. v rudeči druščini se ne da nič naredit.
prav grozljivo je gledati šušteršiča, ki predstavlja uvedbo višje dohodninske stopnje za razred, ki je kreator delovnih mest itd., nabija davke, povečuje administrativna bremena, lovi bežeči kapital za komuniste, ... v glavnem malce spominja na tisto, ko so na golem otoku peli "druže tito ljubičice bijela".
tomaž štih je časti vredna oseba. jaz ga globoko spoštujem. na tem forumu je že opisal svoj boj proti načrtovani distorziji nepremičninskega trga s strani stanovanjskega sklada, iz posta pa sem razbrala, da ne more nič naredit, ker so sdsovci in ostali priskledniki premočni.
kaj si misli o pahorjanski pokojninski "reformi" je napisal tukajle forum.finance.si/?m=...669&single, janševa pa je praktično skopirana do vejice - torej ima o njej lahko samo enako mnenje.

vztrajanje v prisilnem jopiču pomeni samo to, da bodo sokrivi, ker so pač zraven, od tega ne bodo imeli nič (za tomaža dam roko v ogenj, da ne bo pokasiral niti centa kakih provizij), zapravili pa si bodo politični potencial.

ps: če se šušteršič odpove nečastnim dejanjem te vlade, obljubim, da ga bom mela jast spet zelo rada.

Hebogaotacpraotac, tudi ti Rava? Brutta, dio can sporkachon. Tudi jaz (sem) cenil Čevljarja, Štiha, Pezdirja, pa zmeraj manj. Zato, ker JAMRAJO !!! Če gre liberalec v stranko (kar je lahko samo enkrat v življenju), mora biti ta po njegovi meri. Če mu jo ukradejo razni pedri birokratski preračunljivi, ni rešitev, da se zmuzne ven kot kak polit cucek ali postane celo pucflek oligarhije, naredi lahko le dvoje :

1. Ali prevzame stranko zlepa ali zgrda (vse je dovoljeno v tej borbi pritlehnih gnusov)
2. Če tč. 1 ni izvedljiva, mora pa stranko razfukat od znotraj in od zunaj z objavo vsega, kar ima na voljo

Tako mu pa po zaigranju jokerja in smiljenju samega sebe ostane samo še zasebnost in eventuelna gverila, ki pa itak čaka vse nas.

Link

Ni komentarjev: