torek, 4. september 2012

1804780 - razmislek ob Damjanovi kolumni "Je mar Janez Janša neprišteven?"

Janša pač nikakor ne usme uiti iz garda naivnega kalimerota, ki sanja, da bo Kučana omehčal z grožnjami tipa "Če moje ukrepe tvoji zminirajo gre država jeseni, najkasneje pa drugo leto v kurac". Povrhu so mu pa ukrepi pol-kučanovski, nedosledni in polovičarski. Takšni so, da so še najbolj všeč Kučanu, hehe.

On si naivno domišlja, da če on jokca, cepeta z nožicami, otožno namiguje, da ga Kučan neravično ne mara, saj da je bolj social(istič)en od Pahorja in Zokija, hehe, in če dramatično napoveduje armagedon, pri tem pa fritolezi rdečekhmerski drhali, da bo s tem na svojo stran pridobil semuljićevske ulicotacaške falange in kučanovske boljševiško-talibanske militante v parlamentu. 

Moj kurac! Rušili ga bodo s še večjo strastjo in za državo jih pri tem boli kurac. 

Smo vsi videli Grčijo? E, da bo jasno, naši umi so stokrat bolj sjebani od rentarjenja, kot pa tisti grški. Smo mar pozabili, da, medtem, ko je v Grčiji ves čas bil kapitalizem, tu že 22@45™ hara in kraljuje reket-ekspropriacija-skupnoskleda-renta-kraja in aparthaid naperjen priti delu in v prid maziljenim rentarjem in sinekurcem, skratka komunistična orgija in doktrina.

Zrušili bodo kalimerota in spet nastavili novega rdečetalibanskega bebca, seljaka ali nizkovejevno opico, da je le iz njihovega klana. Država pa bo zaman čakala na rešitev. Grejt sakses, le tako naprej Butalistan!

P: Sicer pa, zares pravih nujnih ukrepov, ki naj državo, deželo in gospodarstvo popelje v smeri rešitve, ne napoveduje ne Janša in še manj kučanovska kamarilja. Le kako naj človek potem objokuje imanentno dejstvo, da ga bodo v prah zmlele rdečekhmerske militantne horde?!

Eni in drugi imajo kobajagi kup idej kako bi gasili požar oz. poiskali načine, da se nič v doktrini ne spremeni, nikomur pa ne pride na misel odpraviti vzroke za vedno nove samovžige na smetišču, ki so ga kreirali vsi oni skupaj, oz. točneje kreirali so ga pravoverni rdeči khmeri, Janševi ga pa niso eliminirali, tmevč le delajo na tem kako bi dobili gradbeno in lokacijsko dovoljenje, da smetišče ostane in da bo urejeno.

Dokler v tej deželi, ne le da nihče relevanten noče detronizirati državno reketiranje, državne ekspropriativne orgije in sistemski lopovluk, pač pa celo družno napovedujejo utrditev hajdučije na tronu, ter poglobitev penaliziranja dela, rešitve ne bo, ni in ne more biti. Dokler delo ne zasede tron in od tam izrine rdečo hajdučijo sreče in napredka ne bo.

Za Janšo je ta moment enako kot za nedavno nam vladajočo diletantsko avšo Pahorja najhuje, če velja, da Janša ve kaj dela. Z drugimi besedami, če on vse to počne in pri tem celo ve kaj dela, potem je to res škandal.

Predlog Janši: Edini način, da izkoristiš poslednjo priložnost da postaneš državnik in se v zgodovino zapišeš drugače kot komunistične hajduške roparsko-reketarske horde je, da v parlament pošlješ prave zakone, ki zares razkrajajo zlo reketa, neupravičene rente in ekspropriacije, skratka, zakone, ki eliminirajo komunistično zlo.

Stori tako, gnjide te bodo v parlamentu zavrnile, zmlele, uničile. Ničnede! Naj bo! Daj jim priložnost, naj orgazmirajo, ko boš odstopil. Odkorakaj potem z dvignjeno glavo iz parlamenta, pred tem njim in naciji pa povej, da bo Slovenija propadla zato, ker ima zakone i parlament poln mafijske hajdučije in lopovov, kateri prioriteta ni država in cela nacija, temveč gnjide, ki bi rade živele od nezasluženih rent in podmiznih korutivnih črnih fondov, nabranih po hajduško potom reketa in pljačke izvajanih s pomočjo državne represije ugrabljene države. 

Od tam naprej nič več ne bo Janševa odgovornost. To je največ kar lahko storiš za to deželo, državo in nacijo. Živimo čas ko je treba poskrbeti, da za propad nisi odgovoren, ker si ravnal državniško in pošteno. Jap, magari prvič in edinokrat v življenju!

Janša mora doumeti, da v Sloveniji že 22@45™ ne živimo čas modrosti, temveč živimo čas blaznosti. Ta naš sedanji čas je pa še dodatno dijaboličen. To ni čas, ko bi človek-državnik računal, da bo lopovska beštija popustila, ko jo opozarjaš, da bo ne le veja, s katere te opice vreščeče udrihajo po modrosti in poštenju, zgrmela v prepad, temveč bo celo drevo Slovenije ravnokar zgrmelo v prepad. 

Živimo čas, ko politik-državnik ne sme taktizirati, da bi preživel in dobil še en mandat, tega luksuza in brezbrižne dekadence že davno ni več. Živimo čas, ko politik-državnik mora ostro in načelno insistirati na resnici in nelopovluku, ter odločno odkorakati z oblasti, če parlament tega ne podpre. Na čast in lastno ime v analih zgodovine je treba misliti.

Janši mora biti jasno, da živimo čas, ko ima on eno samo opcijo na voljo - zapustiti ladjo norcev častno in državniško, ali pa biti odgovoren za potopitev te dežele, ki so jo rdečeritne nizkovejevne opice žal spremenile v ladjo norcev.

Link

Ni komentarjev: