petek, 7. september 2012

1808552 - recenzija Franklove kolumne "Prošnje Zveru, Türku in Pahorju"

Ehhhhh.

Tovariš Tüë®k govori kot sramežljiv wanabe gej-nadškof iz rodu Borghijcev, sluzasto, izumetničeno, frazeološko, komunistično praznogovorično, skratka ogabno. Toliko o njegovih sposobnostih govorjenja, tu, v Arandjelovcu, v Tokiju ali pa na Luni. Meni vsak njegov nastop povzroči mučnino v želodcu, ki je mojemu umu jasen spontani naravni signal, ki pride iz ravni celic mojega telesa, da gre za najbolj gnusno osebo, ki je kdaj javno kazala svoj fris. Amen!

Ni bilo v Arandjelovcu, temveč v Portorožu, ko so tovariš Tuerk prišli govoriti na odprtju konference hitech multinacionalke in tam pleteničili o Lenjinu in elektrifikaciji Rusije, češ, da je Lenjin rekel, da za uspeh socializma potrebuje Rusija elektrifikacijo in komunistično partijo. Inženirski friki so z belim gledali in ugibali, čemu ta papak na tej in takšni konferenci sere o Lenjinu in prerekvizitih za uspeh komunizma. Skrakta, tovariš Danilo so s svojimi retoričnimi sposobnostmi falili primerjavo oz. so jo zadeli kot čebelica Maja. Ki srota vsake toliko aterira na kakšno živorumeno govno, misleč, da gre za cvetek poln nektarja.

Vsebinsko gledano je Tüë®k komunistična ultratalibanizirana gnjida, ki brez sramu, primitivno provokatorsko promovira in insistira na sprijeni komunistični doktrini in prikrivanju ter poveličevanju komunistične bestialnosti, ki jo povzdiguje v junaštvo in vrednoto. Kaj to pomeni, zlasti v travmatizirani in na polovico polarizirani naciji, v kateri producenti stotine tisočev trupel nikdar niso bili sankcionirani, pa vemo vsi. 

Sicer pa, Tüë®kov prvi mandat je razodel šokantno spoznanje, da je slovensko volivno telo zelo zelo moteno. Milo rečeno, seveda.

Eventuelni drugi Tuerkov mandat bi pa bil lahko služil kot obrazložitev in hkrati en tak univerzalen odgovor na vprašanje zakaj Slovenija ipak bo moralno nadaljevala gniti in zakaj Slovenija mora moralno do konca zgniti in zakaj ni škoda, da Slovenija moralno smrdeče gnije naprej in celo izgine iz klubov in soban civiliziranih nacij tega sveta. 

Kajti, nacija, ki Tuerka izbere dvakrat, ne sodi v ta svet, temveč nekam v nek svoj izoliran komunajzer univerzum distortiranih vrednot in standardov. Ko je EU obsodila komunizem-fašizem-totalitarizem, slovenski tüë®ki in pahorji in druge spake pa to v imenu vseh Slovencev arogantno in kljubovalno zavrnili, ter s tem vse Slovence osramotili, je bilo jasno, da takšna "uradna Slovenija" ne spada v EU, Evropo in civiliziran, svobodo čaščeči svet. Y bogamy y šyre!

Pahor? Ma, lepo vas prosim! Škoda ene same besede. Vse to, kar je Tuerk iz pokvarjenosti, je Pahor iz plehkosti in harlekinskosti. Ales klar? Kaj si nacija na potapljajoči ladji neke nacije sme želeti bolj, da ji to ladjo v mednarodne luke še pred potopom vkrmari plehka avša, ki niti bicikla ne zmore obvladati, ali moten komunistični taliban, ki misli samo kako bi polovici nacije polnil želodec s kislino tak, da odlikuje udbaške asasine in na kovance tiska lik komunističnega klavca in terorista, kadar se v aviođakuzijih ne ukvarja s tangicami svoje svetovalke? Vprašanje je seveda da zgolj retorično.

Zver? Ehhh, nimam pojma. Vsekakor je 1000 krat boljša izbira od komunističnega dvojca, ma to še nič ne pove o njegovi svetovni klasi in odličnosti per se, kajti od unih dveh je boljši izbor celo žveplena kislina, da o solni niti ne govorimo.

Zver je lahko legitimna izbira v svetu političnega pragmatizma in nuje, saj ta jebena dežela ta trenutek (y bogamy očitno še zelo dolgo v bodočnost!) ni sposobna iznedriti zares karizmatičnega, zares elokventnega, zares morlanovertikalnega, zares nikomur spornega, zares lopovluk nepopularizirajočega, zares moralnoavtoritetnega predsednika čisto vseh Slovencev, tudi onih, ki so drugačne politične provinience.

In kaj manjka Zveru, da bi bil zares pravi? 

Manjka mu jasno profilirana zavezanost čisti politični doktrini svobode brez smrdljivih poklicnolevičarskih vložkov, kakršne najdemo v doktrini SDS, iz katere je gor izrasel. 

Skratka, njegov manjko je, da je tudi on žalibog usodno kontaminiran s slovensko obliko patološke vsiljivo egalitarnosučne politične doktrine, ki mimogrede niti ne opazi, da ta talibanizirani militantni slovenski egalitarizem za svoj obstoj terja obstoj brutalne diskriminacije oz davčnega aparthaida in prispevkovnega reketarjenja konkretne skupine državljanov. Diskriminacija po vrsti in velikosti prihodka iz dela. Bizarno do amena. Unikalni lopovski refleks v naciji, ki je bizaren in unikalen, kakor noben drug podoben refleks v drugih nacijah ni.

To je modus operandi in skupni imenovalec vseh političnih doktrin slovenske politične scene, vred s precedniki, ki nikogar od slovenskih nosilcev in tolerantov tega talibaniziranega, militantno-nasilnega, nikoli demontiranega boljševiškega, sprijenega in povampirjenega egalitarizma očitno ne moti.

In dokler človek-politik-kandidat za prezidenta mirno in brez nelagodja tolerira vse to zlo, dokler mirno tolerira diskriminacijo dela državljanov in to celo pozicionira za vrednoto, tak človek ni vreden niti, da bi bil paznik v prevzgojnem zavodu, kaj šele prezident vseh državljanov. In v Sloveniji ne le omenjeni trije kandidati za precednika, temveč tudi vsa vrhuška slovenskega klera, gagajo enako. Ko za državne praznike poslušam govore vsakokratnega predsednika (do sedaj smo imeli same komunistične!) in govore slovenskih škofov in nadškofov, ni vsebinske razlike, celo melodija in pičkastost govorjenja je do poslednje note enaka, zlasti, ko pred mikrofoni sluzi tovariš Tüë®k. Wtf?

In ader wordz, Slovenija je zelo nesrečna dežela. Spet! Ker ji eto pač ni dano izbirati med zares dobrimi kandidati. Celo več, če ne bi bilo Zvera, bi Slovenija očitno do konca časov bila obsojena na menu sestavljen izključno iz komaj opazno različnih odtenkov krvavo-rdeče, menu bi potemtakem vseboval same komunistične spake- aspirante za jebače pravnic v "predsedniških dvorih", hehe. Na komunistične talibansko fašistične spake in harlekine bi Slovenija bila obsojena do konca časov. Oz., če je soditi po do sedaj demonstrirani opravilni sposobnosti slovenskega volivca, Slovenija na žalost je obsojena na to zlo. 

Da ne bo zdaj spet kakšen nadebudnež nadme šel z vprašanjem: "In kaj je rešitev za te in takšne slovenske volivce, kaj jim svetuješ?", evo mene, proaktivno, sam, spontano, na zalogo dajam konstruktiven predlog: 

Nikar se ne mučite dragi sodržavljani, o vi kleni opravilno bojda-sposobni volivci. Referendum zahtevajte, na katerem izglasujte da Slovenija postane nova provinca Ljudske Republike Kitajske, ki kot vemo, ravnokar gospodarcko brsti in cvete, da je pravo veselje jo gledati. Če je Hong Kong lahko bil kapitalistična avtonomna provinca v komunistični Kitajski, zahtevajte da bo Slovenija ultra-komunistična provinca v Novi Kitajski planskega državnega kapitalizma pod modrim vodstvom KPK. 

No, če bodo Kitajci to sprejeli, in ni vraga da ne bi, saj tam referendumov ni, pa o vsemu odloča KPK, bosta oba komunistična kandidata Pahoršenko in Tüë®kašenko idealna kandidata za načaljnika province. Tovariš Lukšičašenko bi pa seveda bil nekoliko preveč ekstremističen komunist, celo za Kitajske razmere. Zato bi pa tovariš Andrej s Štajerske bil garant imenovan za čuvaja komunističnih tekovin v zakonodaji nove kitajske province.

Link

Ni komentarjev: