ponedeljek, 3. september 2012

1803003 - gradacija nevarnih kontaminatov in podobnega zla za zdravje in predvsem denarnice volivcev

[jacktop]
> [PIKO3]
> Ta vlada dela dobro. Ima pa smolo. da je komunistična navlaka SLOVENIJI še vedno tako žilava,da ruši vese kar je dobrega.

Pičko 3 imaš kar prav tale navlaka bivšega komunajzarja Janše je hudičevo žilava in škoda je vsak dan večja.

Pjervoje: Ja, Janša je bifši član KPS in KPJ (Dobro, dobro, takrat se je ta zločinska mafijska združba kamuflažno že četrtič preimenovala, ftisti rundi pač iz KPS v ZKS oz. iz KPJ v ZKJ, začela je pa kot nekšna [nacional] socialistična partija delofcef (pa še beseda "komunistof" je bila v oklepaji, hehe, skor enako kot v tovariša Gitljera). In s to tradicijo nategunskega kamuflažnega problačenja nadaljevala tudi danadanšnji, ko je že davno minila prva 45-letka tote njihove komunistiše padlage)

Ftaroje: Janša je bifši član, a to mu ni greh, greh mu je, da je še vedno nazi-socialistično zadojen in orijentiran. Kar bi komunistom moralo biti kul, a jim ni, ker očitno ne pustijo, da bi Janša alpa vsaj janša™ bil kamunistek de facto po vsebini, hehe. To po njihovem smejo samo njihovi posvečeni maziljenci, janšek se pa brez veze trudi osvojiti njihova srca, že davno in za vedno oddana tovarišu Murglbabi in njegovim 30 taužent razbojnikom. 

Tako recimo, tota Janševa SD(S) oz točenje njegov đeneralissimuss AndrejIzSezsŠtajerske™ pravi, da je komunistično-fritzlovsko-mafijsko-reketarsko lopovski predlog SD o zagotavljanu kontinuitete reketarjenja in zasužnjanja Slovencev preko pokojninske prevare krasen, pa eto bodo tudi oni SD(S) nadaljevali na isti platformi reketirati, krasti, ropati in preko nasilne uravnilovke v enaki bedi zasužnjati nacijo preko neokapičenih reketov in močno okapičenih rent, dostop do črpanja katerih, kot se hvali AndrejIzSezsŠtajerske™ , nameravajo Oni™ - nazi-socialisteki iz SD(S), otežiti in maksimalno onemogočiti do leta starosti 65 y bogamy akoravno se že v tem mandatu pokaže priložnost, tudi do leta 67 in več. 

Skratka, ni Janši šteti za greh, da je nekoč, spričo svoje nadstandardno močne želje po političnem aktivizmu, vstopil v pač edino takrat obstoječo inu dovoljeno stranko - The Kompartijo™, oz. v edino mafijsko skupino, ki jo je v mafijskem rajonu Cosa NjihoveSvoje Komunistiše Camorre dopustil Don Tito Cravatta Kumrovtzonne in njegov slovenski consigliere Don Eduardo Brozovitz Onanno Kardellionne, ne to ni njegov greh, njegov greh je, da še danes razmišlja enako kot Don Murlgbabbone.

Tretje A jaz tebe prav razumem? Saj si antikomunist, right? Z zelo prefinjenim občutkom za komunistiše-mafia-reketarska zlodela. Ali smem sklepati, da če se tebi tak močno gnusi nazi-socialistek Janša, da že ob omembi talibanske vrste komunističnih zločincev, kot so Kučan, Janković, Pahor, Tuerk, Lukšičašenko in njim podobni kleptomotenci, skratka ob omembi njih, ti najbrž zdrkneš v večurno seanso bruhanja, kajti oni niso nič Bifši™, oni so kar Sedanji™ in Bodoči™ in večni™ komunajzer lopovi in to @45™ Padlage™.

P: Gradacija nevarnih kontaminatov in podobnega zla, y bogamy užitkov takisto, za zdravje in predvsem denarnice volivcev v Sloveniji od najnižjega do najhujšega

0. Izven konkurence: Katja Javšek, sončece shamanovo nenasitno. Nevarna za hertz, sveti cerkveni zakon in za gnarnco takisto, hehe, junouvoajmiin.
1. Gustl (Ajde, ajde, Gustl, nea mi zaj tu past fdepro, fsak admin foruma mora biti na tej listi. Tolaži se, ta lista je predvsem navodilo koga bi v Sloveniji volili kot najmanjše zlo, hehe. Evo recimo, dodatno ti je lahko v veselje, da onega zastavnika Jugoklokana forumskega sploh nea je na seznami)
2. Janša - DeFactoLevoNaSredinski nazi-socialistek. S poudarkom na besedi NAZI! In na besedi SOCIALISTEK!
.
.
.
1003. AndrejIzSezsŠtajerske™ - Nazisocialistična nizkovejevna opica, na kontinuumu nekoliko bolj levo od Janše in nekoliko bolj desno od Pahorja
1004. Žveplena kislina
1005. Solna kislina
.
.
.
.
1000000000000006. Pahor - Ekstremna levičarska nizkovejevna opica iz rodu Serronne Cleptonne (Sere, napoveduje rop in se ti butasto reži v obraz)
1000000000000007. Nizkovejevna opica Don ZZocci iz rodu Affnae Cipprianae Cleptoannae Saraorcis Communistae
1000000000000008. Ultralevičarski skrajnež taliban Tovariš Lukšičašenko Iljič Uljanov
1000000000000009. Nizkovejevna opica VonTüë®k iz rodu Affnae Gnussae Sluzzoides Carniolus Maximus.
.
.
. itd.. in nekje doli na koncu je tovariš Satan, malo pred njim pa tovariš Murglbaba. Jebiga, žal mi je, a tovariš Satan je ipak glavni, tak, da nea mi tu nabijat, da je Kučan najhujš v celi Sloveniji, nje™.

Link


Ni komentarjev: