nedelja, 23. september 2012

1823828 - ocena dela Arharja in Medje

[maxmaxlj]
Bi lahko Medjo in Arharja ocenili glede na delo, ki sta ga opravila v Uni Credi v preteklem obdobju ali sta primerna ali ne?
Bi šlo?, ne samo tako povprek?

Natančno tako. Arhar me je nedavno povsem razočaral s svojimi škandaloznimi nazisocialističnimi idejami brez listnice in temelja v politpraksi v demokratičnem in poštenem svetu. Je pa bilo čuda ujemanj žnjegovo nazizagovedno logiko v času Mussolinijeve Italije. Nekoč sem se, ne vem odkod, hehe, nalezel mnenja, da je Arhar bil del strokovne in moralne zgodbe o trdni valuti Slovenije. Zdaj je fse to izpuhtelo nekam fkurac, ko sem slišal njegove škandalozne in v iber sprijene bankstersko-nazi-zagovedne tehnokratske ideje.

Tale novi šef NLB mi pa izgleda kot klon, ki so ga neki hudi modeli s planeta Nibiru, Anunnaki se jim je bojda reklo, gensko fkup sklamfali iz rebra neznanega mrhovinarja, recimo, na primer, iz Zokijevega rebra, ptice roparice govnačke, ki serje na klif, da nastane ono slavno natur gnojilo, kaksemužereče, ki sama sebe ljubkovalno imenuje ptica-rabutarca, ker misli, da glagol rabutati lahko nadomesti glagol krasti, škorpiona iz one basni, ki si nea more kaj, da ne bi pičil žabo, ki ga nese čez vodo, lokave lisice, zafukane hijene in ....eee..., kako, da kažem, ....magarca, ki misli, da njega na poroki rabijo za kaj drugega kot da vleče voz z doto. 

P: Oprostite mi to zavračanje "slovenskih klenih politično kadrovanih kadrof", ma po mojem skromnem naziranju, hehe, kdorkoli je enkrat samkrat bil kader, ki ga je kadrirala slovenska politika, pravoverno nazisocialistična ali malo manj pravoverno nazinazisocialistična, drugačne politike pa v Sloveniji itak ni bilo nikoli na oblasti, ne more biti nič drugega kot moralnohorizontalna spaka, katere, v naravi v otipljivem agregatne mstanju še nikoli videno močno stremuštvo po vertikali, nekateri napačno zamenjujejo z moralnovertikalnostjo, nje.

Ta dežela bo šla fkurac ravno zato, ker nihče relevanten ni sposoben niti približno ponotranjiti idejo, da slovenska država oz njena politika prihodnjih katijazven recimo cca 1000 let, ne sme imeti nikakršnih komercialnih podjetij, bank, inštitutov in podobnih izgube v žepu davkozavezanca proizvajajočih kolhozov v svojih rokah. Prodajmo ali pod pravimi pogoji za 1 eur podarimo pravemu TUJCU vse te kolhoze, na volitvah pa nazisocializmu pokažimo visoko iztegnjenega sredinca, pa se bo ta dežela vsaj začela zdraviti. Vem, vem, težko je to sprejeti, saj smo komajda dobili toto svojo Suverenijo. Do takrat pa bo ta dežela gnjila naprej, arharski pizduni pa nam kazali naravo svojih pravih obrazov, ki so na svoj način ogabni in nas pri tem nič ne potolaži, da so tisti fakin ornk zares pravoverno nazisocialistični kumunajzer frisi še taužentkrat bolj ogabni.

Napoved: Tisti, ki boste po 21.12.2012 v slovenskih bančnih kolhozih imeli omembe vredne peneze, boste spoznali, da so nostradamusi, babe vange in majanski koledarji v mislih imeli vaš osebni armagedon in ne nekšno zares globalno katastrofo, biblične potope in to pa to. Poleg standardnih in že videnih komunajzer marifetlukof, boste tokrat lahko doživeli tudi inovativne pristope andrejef s Štajerske in ivanofzLepene. 

Ste kdaj že slišali za "omejitev razpolaganja z depoziti". E točno to vas čaka. S predhodno, ali pa hkratno "začasno" nacionalizacijo marsičesa. Ampak ne skrbite, država Slovenija vam bo izdala potrdilo, da vam dolguje, pa nismo bre komunisti, da vam trajno odvzamemo. 

Akože tujci nočejo prostovoljno kupiti državnih obveznic posrnule podalpske đamahirije, ki so jo "posrnuli" njeni harlekinski politćari, akože tujci terjajo 10% donosa, potem bo Janšek pač državljanom prisilno prodal obveznice. Donos bo 0,5%, kajti on trdi, da smo enako stabilni kot država Rakusko, koder je, kot vemo bančna obrestna mera na depozite med 0,5 in 0,75 %. Izgleda obetavno, nje? 

Eskimska narodna homoseksualno: "Ne pitajte bre šta može država uraditi za vas, nego šta možete vi uraditi/dati za državu. To je rekao slavni Drug Kardelj, jel tako, drugovi? Tako je drugovi, dabome, da to nije reko neki Amerikanac, nego drug Kardelj, kad je govorio o sreći na špagi."

Janšek je oni dan fino na debelo gagal, da imamo slovenski državljani preko deset meljard "mrtvih" depozitof, povečini v SLO bančnih kolhozih, ki jih je samo treba "aktivirati" pa bodo vsi naši problemi izginili, celo Kučan lahko nadaljuje komandirati in inštruirati po perimetru iz kote "Slaščičarna", po domaće TV-13, ter, da je pravi škandal, da Slovenci nočmo vlagat v slovensko The Gospodarcvo, a bi seveda morali, saj kobajagi ni nobenega razloga, da slovenskim zelo bjda moralnovertikalnim liderjem, zlasti onim in državnih ter paradržavnih kronično izgubarskih kolhozof, nea bi zaupali. Auuuu!

Mene je vse skupaj spomnilo na tisto slavno eskimsko kumunajzer latovščino, ki je šla nekak takole: "Drugovi i drugarice, zahvaljujući Drugu Titu, rukovocvu i Partiji, naši građani dandanas slobodno šetaju ulicama naših gradova i sela, jer smo mi jedna demokracka i slobodna država, ali moram primetiti, da to čine dosta neorganizovano". Hehe, mejkemugaspalim!

Link

Ni komentarjev: