sobota, 22. september 2012

1823223 - komentar kolumne "Slovenija je postala bolna družba zaradi preveč, in ne zaradi premalo morale!" Alojza Ihana

Avtor bodisi ima težavo z razumevanjem terminov "morala" in "moralnost" in "moraliziranje", bodisi je njegov ekspoze v funkciji navijaškega agitpropa. Ker bi verjeti v slednje podrazumevalo zavestno potopitev v nezdrava mentalna stanja, se jaz odločim za prvo možnost. Tudi spoštljivo je edino prvo.

Namreč, že zelo preprost test na osebkih, ki se pišejo Tüë®k, Murgl-ba-bitch in Stanovnik, pa seveda enako velja za vse ostale komunistične oblastnike, zabriše celotno avtorjevo nelogično natolcevanje v tisto njegovo greznico.

Omenjeni trije plus še cca 35 taužent njim zelo podobnih, plus še cca 500 taužent njihovih gardianov in simpatizerjev izpolnjuje kriterije za najmanj dvoje v isti osebi: Psihopati in moralnohorizontalni izmečki. Ki moralizirajo na temeljih napačne predpostavke, da so njihove komunistične "tekovine" zares vrednote, ki imajo utemeljitev v pozitivnem izročilu civiliziranih človeških skupnosti. Komunistični lopovluk povzdigujejo v vrednoto in ga potem z ogabnim komunističnim moraliziranjem brez listnice, kobajagi zagovarjajo in branijo.

Tüë®k, recimo, ni nikakršen visoko moralen osebek, temveč psihopatski komunistični motenec, ki mu prihaja, ko odkritje še enega grozljivega morilskega otrgijanja njegovemu podobnih motenih komunističnih umov po psihopatsko kljubovalno proglasi za drugorazreden dogodek.

Link

Ni komentarjev: