petek, 7. september 2012

1808646 - kakšne kadre sploh zanima Slovenija

[tolar33]
Od teh komunistov pa ni drugega pričakovat, kot revščino, zadolženost in prevelik uvoz tuje delovne sile z različnimi izdelki vred, ki jih lahko sami naredimo.

Malo si za časom. Slovenija že zelo dolgo časa ni več sposobna generirati presežek delovnih mest za katera bi potrebovala uvažat delovno silo.
V Slovenijo že dolgo zaidejo iz tujine samo obupanci, ki ne vedo kaj Slovenija v legislativnem in političnem in gospodarskem smislu je. Slabo informirani obupanci, torej po domače - naivčine.

Slovenijo celo bosanski obupanci masovno zapuščajo odkar so izkusili prevare, neplačevanje in bedo duha slovenskih vanabe poslovnežev, ki so navadni patetični vaški nategunski kurji tatovi. Pravzaprav, glede na dejstvo, da je slovensko gradbeništvo umrlo, večina jugoobupancev je pa v taistem gradbeništvu delala težaška dela, ki so prehuda za nežne slovenske dušice, ki pa navkljub temu imajo dovolj maćo refleksa izražati jezo nad kseno prišleki, ki ta dela sprejmejo, južnjaških obupancev že skoraj ni več pri nas. Razen onih, ki bi radi že odšli, ma še morajo "it po knjišcu i vizu za Njemačku"

Če nisi vedel, niti izobražene delovne sile oz ljudi z vrhunskim veščinskim naborom v Slovenijo praktično ni možno uvoziti, čeprav jih nekatera podjetja še vedno nekaj krvavo rabijo, ker se šefica zavoda, ki o tem odloča odkrito hvali, da ona misli, da ima navodilo vlade in celo parlamenta, hehe, da naj "maksimalno inhibira in preprečujo zaposlovanje tujcev". Ni kaj, prekrasna EU država. Fašizem in ksenofobija in nedopusten protekcionizem sredi EU. In ona to odkrito razlaga po telefonu jeznim zaposlovalcem. Grejt sakses. 

Toliko o uvažanju delovne sile.

Tisto drugo, plansko preprečevanje uvoza izdelkov na nekem domnevno prostem trgu sredi odprtega trga EU je pa možno samo, če so na oblasti komunisti, točneje nacisocialisti komunisti-fašisti. Odtod je tvoje žlobudranje kontradiktorno. Kot češ se jeziš na komuniste, obenem v istem stavku kličeš po komunističnih nazisoc planskotržnih ukrepih. Wtf?

Link

Ni komentarjev: