torek, 25. september 2012

1825456 - ali bodo davkoplačevalci morebitnemu kupcu Telekoma celo krili tveganje proti tožbam

Odločilni dejavnik pa so tožbe, ki so jih proti Telekomu vložili tekmeci. Država bi lahko tveganje teh tožb prevzela nase. Brez tega bi bilo tveganje za prevzemnika (pre)visoko in s tem morebitna prevzemna cena precej nižja od zgoraj navedenih

Let me see:

Požrešni pizdeki so kupovali Telekomove delnice, čeprav bi morali vedeti, da gre za po komunistih upravljan kolhoz poln kriminala, nepravilnosti, korupcije, tovarišijskega trošenja državnega denarja itd, predvsem pa veliko nasilnega obnašanja uprav in kriminalno-mafijske slovenske komunistične in druge nacisocialistične politike, ki je te uprave nastavljala, te so pa v maniri najmočnejšega GazdaJezde™, po načelu KdoNamKajMore™, SajSmoPosvečeni™, kršili zakon in konkurenci nagajali, kar je seveda bilo zgolj zelo neodgovorno nasilniško vedenje oz opletanje z davkoplačevalčevim po koprivah, oz. račun brez krčmarja, saj prej ali slej lahko večina teh tožb doživi epilog, ki bo kakopak v škodo lastnikov. Neodgovornih, lopovskih, kalkulantskih lastnikov, ki so nastavljali uprave, ki so počele kriminalna dejanja pa fasale tožbe.

Najbolj hitro bo do materializiranja teh tveganj iz naslova tožb prišlo ob morebitni prodaji. Ko je DT pred nekaj leti nudil 330 EUR, ravno zaradi upoštevanja vseh tožb, a bogamy tudy zaradi upoštevanja bizarnih določil prodajalca, da mora novi lastnik še naprej in to še več kupovati od posvečenega Iskratela in celo "storitve" od slovenskh univerz, hehe, so te požrešneži prodaji rekli NE, ker oni so si bili zamislili, da je ob nakupu po 100 do 200, vse manj kot prodaja po 600 nesprejemljivo. Hehe. Yeahh right!

In zdaj, ko naj bi požrešni, po dobičkih hlastajoči pizdeki - lastniki delnic Telekoma dobili po pički, ker jim ni bilo v redu, da kupijo kakšno drugo delnico, alpa recimo dajo denar konzervativno "zgolj vezano deponirati" v banko, tak kot večina sirotinje, predlagajo eni, da bi tudi to breme (beri - njihovo investicijsko govno!) preložili v škodo sirotinje, ki je preko države posredno in prisilno pač žalibog solastnik Telekoma.

A je to nekšna zajbancija al kaj? Mene kot državljana nič ne skrbi, četudi bi DT naš Telekom fasal po 50 EUR za delnico. Samo, da se losamo neto izgubarja. Katerega tožbe signalizirajo, da bi na dolgi rok, recimo če gledamo obdobje 1991 - 2031, ta firma pod črto bila pač neto izgubar.

Mamico vam lopovsko!

Link

Ni komentarjev: