torek, 25. september 2012

1826194 - reketiranje zasebnih podjetnikov

[eliot-bw]
"Zelo hitro se nam pripišejo neki privilegiji in omejijo pravice – denimo ne moremo biti vključeni v kolektivno dodatno pokojninsko zavarovanje"

Resnično je absurd, da lastnik malega podjetja plačuje enake socialne prispevke, če pa ostane brez službe, nima pravic, ki iz tega izhajajo. Kaj pravzaprav plačuje? Davek na kulake?

Ja! Točno to plačuje. Ta harač oz. reket je komunistična demonstracija revolucionarne mafijsko-boljševiške sile. Sporočilo se glasi: "Mi smo ZMAGALI in vi KULAKI in BURŽOAZNIELEMENTI™ ne boste dihali dokler smo mi tu in vladamo!"

Koji kurac ima vsaka uš za imeti zasebno firmo?! Kaj pa manjka socialističnim državnim kolhozom in drugim hazjajstvom v rokah revolucionarne oblasti KPS? Ha?!

Zakaj vsi državljani lepo pridkano ne bi delali v državnih kolhozih, na čelu katerih so nastavljenci tovariša Ropa in Kučana in podobnih? NajvečjiMenđeriUsehČasuNje™.

Kdor pa je zelo posvečen, maziljen in Vmrežen™, pa lahko gre delat v JU alpa nič delat, temveč zgolj na sinekuro v JU. Tistih par zaželenih zasebnih podjetij v rokah posvečenih rdečebaronskih tajkunov, pa seveda da lahko obstaja, ker so njihovi lastniki specialni in zaslužni.

Oni so OdgovorniKapitalistiLastniki™, OdgovorniGocpodarcveniki™ z naslovnice KPS glasila Menđer, so vobče domoiljubni in na vse možne načine TaPravi™.

So člani zemonskih in podobnih kartlenih klanov oz tovarišijskih bratovščin in preko črnih in rdečih fondov podpirajo KPS in njenje trabant stranke, s tem pa tudi tekovine™, revolucijo™ in svetlo PolpretkeloPreteklost™ kompartije in partizanof.

Ma, koji kurac bi pa neposvečeni pizdeki, ki niso NjihoviSvoji™ in so prav gotovo črnuharji morali imeti svoje firme? Kaj, a jim rola sužnja fevdalnemu KPS gospodarju ne diši? Kaj, a jih morebiti moti KPS reketarski prvojeb?

Dobro, če že insistirajo pa naj imajo svojo firmico pa plačujejo toti reket in pohlevno-submisivno izvajajo vse, kar se za MizoSocialneSramote™ in še kje, hehe dogovorijo trije kamunisti, ki so kobajagi legitimni predstavniki vseh stejkholderjef Slovenistana, ki se jim ljubkovalno reče SocialniPartnerji™. Valda zato, ker se tudi de facto občasno medsebojno onegavijo, al kva, nimam pojma.

Eto, to ti je miselnost semuljićev, kučanov, tuerkof, bogomirovkovačev, lukšičašenkov in podobne slovenske nacisocialistične komunistične sodrge. Oni to uveljavljajo že od leta 1945, na kobajagi VelikeSpremembe™ iz leta 1991 se oni poščijejo in jim doli visi kaj naivni državljani gagajo o demokraciji, prostemu trgu, kapitalizmu in svobodi. Naivni cucki lajajo, komunistična karavana Slovenistana pa maršira dalje.

Link

Ni komentarjev: