nedelja, 23. september 2012

1823357 - jobaa o južnjaški mentaliteti

[7175S]
Ta človek je samo eden od tipičnih podrepnikov in koritarjev, ki jih je za potrebe vohunjenja in opravljanja drugih umazanih opravil proizvajala vrhuška KPS, da se je lahko obdržala v vseh porah naše družbe do današnjih dni, in da nas uspešno izčrpava in to bodo počeli do zadnje kapleje "krvi". Napočil je prelomni trenutek, da vsi državljani pridemo končno do spoznanja, da ti ljudje niso pripravljeni prijeti za kramp, lopato ali srp in kladivo, ta orodja so z obljubami o lepši prihodnosti vsiljevali podrejenim vernim ovcam, sami pa so med tem obilno obedovali, popivali in se šli bunga bunga kot to počne prava italijanska mafija.

vsi državljani ne bomo/bodo nikoli prišli do podobnega spoznanja.

kot prvo moraš pogledati strukturo prebivalstva. veliko je jugovičev, ki se ne bodo nikoli čutili slovence pa čeprav bodo dobili vse v in od slovenije. tu ne mislim na balkanijade in balkanske fešte.
drugačna kri, druga vera, mentaliteta, neumnost, zabitost, okolje, moralno etične norme...

na youtube imaš veliko posnetkov agresije srbije na hrvaško in bosno. zanemarimo slo za zdaj. med pohodom jugoarmije, arkanovcev in vseh drugih sr teroristov nad hrvaško so se jim pridružili še bošnjaki in bosanski muslimani v napadu na hrvaško.
v svoji zabiti mentaliteti so bošnjaki in muslimani pomagali požigati, ubijati brez interesa, motiva, a hitro so njihovi soborci/teroristi kmalu dvignili orožje nad njih in požgali njihove domove in pobijali njihove družine v bosni.

kaj hočem povedati z zgornjim? to, da človek, ki gre ubijati, klati, požigati kar tako, za hec, brez motiva, ali ljudje, ki s emu pridružijo pri tej raboti kar tako brez motiva ali na podlagi obljub lahko to ponovijo še 1x, še nX. teh ljudi je veliko med nami. veliko je takšnih, ki niso prisostvovali klanju, ampak, če bi bilo potrebno bi pa komurkoli od nas zasadil nož, poslal metek, ali kaj tretjega kar tako, zahec.

komu od vas bi padlo na pamet, ko bi videli nekoga, ki brca na tleh neznanca, da bi semu pridružili pri brcanju? meni zagotovo ne.

retorično vprašanje, ali bi v srbiji, ali v cro en slovenec prišel tako daleč, da bi si ga izvolili (skoraj) za mandatarja. iz tega se lahko potegne iztočnica, da smo slovenci zblojeni, brez identitete, da je veliko drugače mislečih, ki spadajo v tretji odstavek.

še ena velika težava je, da od l.91 v slo ni slovenske struje politikov (moralno in etičnih), ki bi se počutili slovenci, ki bi dali prednost slovenstvu, identiteti slovencev. velika verjetnost je da se ne bi zdaj pogovarjali o isajloviču, jankoviču in še mnogih drugih. sta komunizem in yugoslavija dobro poskrbela da ne pride do tega.

Link

Ni komentarjev: