sobota, 8. september 2012

1809928 - Ekstremni marxist Lukšićenko je nasanjal novo idejo za hajdučenje

[NavadniNimda]
> Zavzel se je za začasni protikrizni zakon, s katerim bi spodbudili plasiranje prihrankov v delnice slovenskih sistemskih bank, zavarovalnice in obveznice Republike Slovenije.

Že ideja o tem je proti-ustavna, zato tole skenslaj, da se ti naujo še bolj smejali.

Vidiš. Ni bilo treba dolgo čakati. Komunajzer beštijam se že cedijo sline po novem valu ekspropriacije. V tej deželi so ekspropriacijske orgije ciklične. Na približno vsakih 20-25 let se zgodi ekspropriacija oz nova komunistična nuklearna zima, med katero se zgodi novo obdobje globoke rdeče teme v kateri se dogaja hranitev komunističnih vampirjev, ki se narodu iz vratu znova napijejo krvi. Grof Igor Drakul Lukšičašenko si že brusi svoje vampirske očnjake.

Forma je sicer vsakič nekoliko drugačna, ma lopvoluk je lopovluk, hajdučija je hajdučija, jebiga, forma tu nič ne spremeni. Oni bi folk na vsake toliko premoženjsko resetirali na nulo. Da smo vsi uravnnai v enaki bedi. Razen njih seveda. Oni so vedno nekak izvzeti. Oni™ so vedno nekak bolj enaki od preostalega folka. Nekoč so imeli partijske trgovine, pa posebna počivališča in druge privilegije, zdaj pač imajo privilegije drugače zrihtane.

Oni dan so na hrvaškem mediji cel teden pisali o tem, da je pri njih javni sektor posebna kasta, ki se vleče še iz časa prve inkarnacije komunajzer bananarepublikanizma. Medtem, ko cela nacija čuti in tudi brutalno trpi pod udari kriz, javni sektor živi svoje življenje, ker so neodpustljivi in ker njihove plače lahko gredo samo navzgor. 

Eden od lucidnih kolumnistov je celo poskusil z novo definicijo klasne diskriminacije u Rvata. Rekel je, da se je nekoč govorilo o delavskem razredu in buržoaznem razredu, danes se pa na Hrvaškem govori o delavskem razredu in razredu zaposlenih v javnem sektorju, plus par tajkunekof, ki so v družbi v neki podobni formi hitro obogatelih vedno obstajali, le da je folk malo pozabil. hehe, a vas to spominja kaj na slovensko situacijo?

Link

Ni komentarjev: