petek, 28. september 2012

1829896 - kateri "nevidni" možakarji so povezani z Jankovićevimi rabotami

[mataj]
> [denac]
> LAŽEŠ,

... pravi nekdo, ki zgodbe o nevidnih možakarjih smatra za sveto resnico in je strašno užaljen če jim kdo ne verjame.

Če me kljub temu ne boste poslušali, temveč se mi boste postavljali po robu, se bom tudi jaz v srdu postavil proti vam; sedemkrat vas bom kaznoval za vaše grehe. Jedli boste meso svojih sinov in uživali meso svojih hčera. Pokončal bom vaše višine, podrl bom vaše kadilne oltarje in vaša trupla bom pomêtal na trupla vaših malikov; gabili se mi boste. (3 Mojzes 26:27-30)

Auuuuu. O kakšnih nevidnih možakarjih ti gagaš provokatorček komunistični? Kdo je neviden? Goslar in društvo, ki so Jankoviću črno-na-belem podpisali, da sme krasti državno premoženje tako, da mu državni Mercator financira delovanje njegovih tange-frange firm povezanih v sračje gnezdo od tu do Limasola, medtem ko njegove electe in bazedante kobajagi "gradijo" nepremičnine, kobajagi gradijo, a nič kobajagi, temveč fakin zares postanejo lastniki dela nepremičnine, ki jo gradijo alpa brez rizikov in brez lastnega kapitala na trgu dobijo đabest keša - profitirajo, da se ti frit zmeša.

A so nevidni možje tisti, ki so se podpisali na pogodbo o brezmejnem viru kredita za klan Dona Jankovića iz državnega, pardon iz davkoplačevalčevega tošla, ki jih on z moratorijem prične odplačevati leto kasneje kot prične oddajati nepremičnino, ki jo je đabest dobil iz naslova kobajagi storitev, ki jih je kobajagi izvršil za Mercator, pri tem je pa celo toliko požrešen, da niti tiste (pod)izvajalce, ki so zares opravili posle ne plača.

Btw, včeraj sem skoraj s stola padel, ko sem slišal tega vaškega lopova kokošarja "argumentirati" iz česa se vidi, da je kobajagi obtožba o oškodovanju nelogična. Pravi lopov Jnaković, da je nemogoče, da se je kdo okoristil, če je pa "občna dobila objekt" izvajalec je pa v stečaju (namigujoč, da je ON - veliki pogajalec v korist občne izčrpal še enega (pod)izvajalca, ker je vobče poznan po tem). In namigujoč valda tudi to, da je bil hud pogajalec baš in edino v korist občine, ker je izvajalca tako močno stisnil, da je toti kar izdahnil od tega posla. Seveda je Don Saraorcesse naiven, kot gimnazijska brucka, ker misli, da bo s tem kar po TV prepričal Organe™, da ni bilo oškodovanja, kot da Organi™ ne vidijo, da je Grep crkno med drugim tudi zato, ker je moral sproti in promptno odvesti reket klanu od The Don Zzoccija Saraorcesseja, v nekšno bizarno Bazo Dante.

Al so nevidni možje morebiti tisti, ki so Mercatorju zrihtali brezmejni vir penezof v Enelbe udbokolhozu, katerega so sproti večkrat dojebavali iz žepov brutalno in do absurda preobdavečenih državljanov, katerih preobdavčitev je taista kleptokamarilja upravičevala z nekakšnimi komunističnimi "vrednotami" in "višjimi" bojda smotri, s katerimi maže oči naivni raji, pri kateri nenehno vzbuja sovraštvo do BogatihPrešičefMedDelouci™, da jim zafunkcionira redherring pa da BogatiPrešičiMedRdečoKamariljo™ ostanejo nevidni.

Al so nevidni možje tisti, ki po Sloveniji nosijo svoje blondaste frise in telebajo doli s konj v roli kobajagi idealnih precednikof useh konjef, pardon UsehSlovencu™, KerBojdaNeDelijoAmpakBojdaZdružujejo™, hehe, medtem ko, brez da bi trnili z očesom, neprizadeto udejanjajo doktrino mafijske združbe z idiličnim samopoimenovanjem LevoNaSredinska™ opcija. 

Doktrina totih kleptokamariljnikof pa zagovarja, da je nujno imeti brutalno obadvčitev dela in to že za klošarske prihodke od 2,8 taužent ojrof letno naprej, da je nujno imeti brutalno eksponencialno krivuljo obdavčitve, da se nam sirotinja nea bi slučajno "razslojila™", kajti certificirano po goslarjih in kučanih, (ki so fakin otipljivo vidni oz niso niti najmanj nevidni™), avtorizirano razslojeni™ smejo biti samo jankovići, šroti, zemonski rdeči karteli in podobna posvečena in maziljena lopovska kleptoidna žgadija, ki ji kompartijski emisarji na zemonskih pojedinah razlagajo taktiko natega nacije na projektu AC križa in natega v tekmi za posle sodelujočih neposvečencev-konkurentov, rdečetalibanske barabe, ki gagajo, da je nujno reveže uravnati v enaki bedi, da je nujno taiste reveže hkrati z brutalnimi davki izpostaviti še neokapičenim prispevkom za okapičene in neobstoječe benefite, vse to zato, da lahko taisti "nevidni" možje iz tako naropanega keša "sanirajo" enelbe udbokolhoze, ki so dajali peneze mercatorjem, mercatorji pa, v z Lune vidnim konfliktom interesov, denarje đabest šenkavali jankovićem.

Al so morebiti "nevidni možje" vsi tisti rdečetalibanski harlekini, ki so se razkrili, ko so se prišli pokazati in pokloniti novemu prestolonasledniku rdeče dinastije, katerega je v orbito izstrelila najnovejša kaprica murgljske prelature cerkvene skuponosti KURAC™ (Komunistične Uradno Registrirane Autokefalne Cerkve)?

Uhhhh....mamico vam lopovsko! A je res možno, da vas naivni slovenski folk leta 1991 ni čaušeskiziral, pa se zdaj vsa policija ima in mora z vami ukvarjati naslednjih 20 let?!

PS
A je Mercator Goslarjeva, ali Kučanova dedovina oziroma prćija, da so smeli Jankoviću odkrito s podpisom na pogodbi šenkati oz dolgi niz let šenkovati denar davkoplačevalcev, češ moralo se, ker je TheMeneđerskaKobajagiZvezda™, v bistvu pa falirana lopovska branjevska seljačina, izvolela zahtevati tako, a eto kao baš tega lopova se je moralo nastaviti na vrh Mercatorja in mu v zameno šenkavati stotine milijonov iz žepov revežev? Vprašanje je seveda da strogo retorično.

A glavno je, da matađi in podobni brezrezervni gardiani in verniki kompartije te VašeSvoje™ lopove brezrezervno zagovarjate. Vi kar pičite. Ima boga. Pa potrudite se pravočasno izvedeti katero čokolado ima Zoki rad, da mu jo boste lahko nosili na Dob.

Link

Ni komentarjev: