ponedeljek, 10. september 2012

1810563 - navdušenje ob Pezdirjevi kolumni "Metastaze"

Briljantno. Bravo Rado. Spet!

PS
Tvoja naslednja kolumna se bo imenovala "Slovenija - Fatamorgana".
Sledila bo kolumna "Slovenija - Potemkinovo pročelje".
Tej bo sledila kolumna "Slovenija - Iluzionizem v coni rdečega somraka"
In na koncu bo prišla kolumna z imenom "Slovenija - shamanov JebeLudZbunjenog™", v kateri boš slovenski javnosti pripovedoval o forumskem dogajanju na Forumu Financ in nekemu robato komunicirajočemu modelu, ki nenehno ponavlja, da je Slovenija en sam nepregledno velik "jeba moten rdečetalibanski komunistični norec zmedeno volivsko-davkoplačevalsko ofčico, ki se tako zmedena in jebana, oz posiljevana, ima za intelektualko" hepening, hehe.

Rdeča nit vseh teh kolumen, spoštovani in simpatični moj Rado, bo tvoje asimptotsko približevanje mojemu "kaj sem vam jaz shaman govoril o slovenski distortirani realnosti, o neobstoju levega in desnega, o sfejkanemu vsemu, o deželi rdeče polteme oz somraka, v kateri nič ni to za kar se hoče prodati oz. kar bi hotelo wanabe biti videno, da kobajagi je". 

Rado, zelo veliko slovenske fatamorgane si dešifriral in komuniciral že davno, zato ti kapo dol, zdaj pa lepo prosim, naredi še poslednji preostali še nenarejen premik in za vse večne čase iz svojega vokabularja odstrani seriozno izrečene trditve, da je SD oz PS (Plus trabanti) levica in da je SDS (plus trabanti) desnica. Boš videl, vse bo lažje. Veliko manj stavkov bo potrebno za zapisati isto sporočilo, hehe. 

Vem, vem, težko je, ker potem nenadoma izgleda vse brez veze in "v luftu", češ, ehhh, jebiga shaman, če še to ne drži, potem je vse brez veze. Jap, res je, vse je brez veze, ker pač takle mamo, jebatga. Zato tudi smo tak globoko fkurcetu, doli v območju razpadajoče neporabljene sperme, ki se nenehno resorbira v telo nedojebanega in seksualno kronično nepotešenega Slovenistana, med razkorjem pa ogabno smrdi, Rado moj El Simpatico.

PPS
Za razliko od tebe Rado, ki, tak kot ona kura iz vica, tečeš zdaj tu še en krog okrog hiše preden počepneš in se petjalnu pustiš nabrisat, to pa počneš zato, da ne bodo rekli, da si kurba, smo eni že davno vedeli, da šolan birokratek Virant in njegova lista niso nikakršni jebeni liberali niti imajo liberalno agendo. "Kaj sem jaz vam govoril?", smem jaz zdaj vsem vam na glas tu srati. Zakaj? Zato, ker sem pred volitvami svaril, da nikar ne dajte svojega glasu tej pokvečeni združbi, ki je enako kot preostali del slovenske partitokratske scene, nič drugega kot malo drugače pokvečeno politikanstvo, ki srdito in strastno živi in zagovarja vse ključne sestavine slovenske politične strupene juhe: Militantni egalitarizem, nacisocializem, davčnoparadavčni aparthaid, etatointervencionizem in reketo-rentarstvo kot politični modus operandi. Kar poglej jim zdaj njihove "reforme" in videl boš kučanovsko-semuljićevski podpis all-over-z-fakin fejk reformni pejper. Isti kurac isto pakovanje, bi rekli Eskimi. Niti pakunge se jim nea je dalo zamenjat, tem pokvečenim andrejemsštajerske™. Fuj!

Eni ste zato danes razočarani, eni pa nismo. Logično. Razočaranje definiramo kot mentalno stanje nelagodja včasih segajočega v območje globoke depre, ki nastopi kot posledica ugotovljene oz naglo spoznane diksrepance med [nerealnimi očitno] pričakovanji in realnimi dogodki. 

Logično je, da sta najmanj dva načina, da se človek temu neprijetnemu stanju psihe izogne. Eden je, da preprosto ne dopusti da bi pričakoval nerealno. No, vi, ki ste od Viranta in njegove liste pričakovali nerealno, ste danes pač razočarani. Zato se mi smilite, dragi moj Rado. hehe. Mislem, junouvotajmiin.

Link

Ni komentarjev: