ponedeljek, 10. september 2012

1810769 - purinoli ob Kranjčevem razkritju vse bede glede zavarovanj tajkunskih kreditov

Do zdaj sem bil v komentiranju tega xxxx (ne bom rekel, lahko si pa mislite) samo grob in odločen. Ko sem pa včeraj slučajno poslušal njegovo lamentanje v neki oddaji, ga bom pa komentiral kot sneta skira. Pepček je rekel in ostal živ : ZAVAROVANJE BANČNIH KREDITOV NI PREDPISANO Z ZAKONOM !!!!!!!

Tu se skriva vsa beda Dementiostana. Boli me Q, ali smo res take spake, da imamo take zakone, catch je, da za resne projekte od malega SP ja ali kredita za obnovo hiše MORAŠ zastaviti več, kot je vreden kredit. Za projekte politične elite od F21 do uradniških satelitov (recimo Pahorjeva pucflekica) pa do Hilde in zidarčka s hernijo je pa dovolj telefonski klic na lep glas. 

BS je nepotreben tujek, tam bi bila dovolj dva : administrator s 500 € plače in Fatima, ki bi brisala prah s fikusa za 501 €. Zadnja dva guvernerja si pa zaslužita omejitev gibanja in ustrezno kazen, ko bodo vse rabote prišle na dan (prodaje zlata, kupovanje Lehman Bros, mižanje ob očitnem ropu stoletja.....). 

Leta 1920 so nas oropali Srbi najbolj do takrat vse od propada Karantanije. Tehnologija je bila enostavna : do 1920 je bilo menjalno razmerje AO krone / SRB dinar 1 : 1, leta 1920 ob uvedbi enotne valute pa nenadoma 1:5. Vsa aktiva je strmoglavila za faktor 5. Žal je tole, kar imamo zdaj, hujše.

Kranjec naš nam pa osle kaže.

Link

Ni komentarjev: