četrtek, 13. september 2012

1813975 - kakšnih reform bi se moral lotiti Janša

[ajevsenak2]
Z vsem spoštovanjem, maestro, a KAKO naj bi »AndrejSŠtajerske« (pravzaprav Janša) odpravil »reketarsko-rentarski sistem« (s tem se popolnoma strinjam), v trhli koaliciji z rdeče podloženim Desusom, s koritarsko skorumpirano SLS in z Virantovo sveto vojno za ohranitev komunistične laži, ki kakršne koli korenite spremembe v osnovi preprečuje. »Izogibajmo se ideoloških tem«, je perpetuum mobile tega novega navideznega demokrata z volčjo dušo v ovčjem kožuhu. V bran rdeči zvezdi in preživetju zločinskega kraljestva murgelbabe in njegove povampirjene bratovščine.

Ja, potrebujemo drugačne, pravičnejše reforme. A že ob poskusu uvedbe individualnih pokojninskih računov se je vzdignila rdeča fronta, vključno s strumno prvo »bojno« linijo, parkirano v »socialističnih« sindikatarjih in z izdatnim cviljenjem podtaknjenega dela koalicije v stilu: »ne poskušajmo preveč, poiščimo konsenz (z rdečo mafijo) v okvirih možnega. Kako naj torej »AndrejSŠtajerske« (pravzaprav Janša) izpelje kaj več od trenutno predlaganega? Ob huronskem vreščanju režimskih medijev, ropotanju opozicije, »civilne družbe« vsakovrstnih »strokovnjakov«?

Najbrž je, brez prevelikega miselnega napora mogoče ugotoviti, da je brez radikalnega pretrganja mrež komunistične mafije ( v prav vseh segmentih družbe), vzpostavitev normalne, demokratične in pravne države, nemogoča. Ta odprava bo (če oz. ko bo do nje vendarle prišlo) hud spopad na življenje in smrt. Ranjena zver vseskozi nazorno dokazuje, da je tako. Da je pripravljena, za ceno svojega preživetja, pognati v brezno tudi državo, ki pa je navsezadnje ni nikoli želela (in ji tudi prav nič ne pomeni).

Verjamem, da si ti, kot tudi jaz in še mnogi drugi, skupaj s prepričljivo večino na tem forumu, želi(š)mo, da se končno zruši kraljestvo laži in manipulacij, da se prebudi »začarana princeska« Slovenija, da se prebudimo v normalnem svetu. Nov izum beštije, ki nam pije kri v formi novoreka »vsegliharjenja« poskuša preprečiti prav to.

Zato nam ne preostane prav nič drugega, kot podpreti še edino, kar v resnici stoji nasproti imperiju zla. Za njegovo uničenje pa je potrebno razkritje zločinov, na katerih je ta zgrajen. Pobiti politični nasprotniki, ukradeno premoženje premožnejših, ukradena svoboda vseh ostalih, zatiranje drugače mislečih in končno načrtovan (tajkunski) rop in oblast iz ilegale po navidezni osamosvojitvi in odpravi zločinskega komunističnega režima. Šele razkritje teh dejstev je oz. bo prava smrt tega umazanega režima.

Prav vseeno je, kdo bo ta »Peter Klepec«. Trenutno vidim le enega. In ima vso mojo podporo.

Ta tvoj odgovor je v pretežnem delu korekten in všečen, zato ga citiram, da ga vidi čimveč forumašev.
Hkrati pa te želim opozoriti na veliko napako, ki jo delaš.
Na kratko povzpeto gre za to, da niti Janša z njegovimi andrejisštajerske niti ti ne razumete, da tu ni s čim barantati in kalkulirati. Janša bi moral insistirati na najbolj radikalni pravični reformi in terati do konca ne ozirajoč se na vse te falange zla, ki si jih naštel. Paradox je, da je ean izmed treh možnih poštenih variant tudi tista total uravnilovska na izplačilni strani, ki je komunjaram všečna, ma niti te andrejisštajerske očitno niso zmogli zimaginirati. Govorim o na davkih temelječo pokojninsko shemo.

Pomislimo malo skupaj. Kaj sploh imajo Janševi in mi žnjimi za izgubiti? Kaj se nam lahko zgodi, če tej falangi zla [najverjetneje] uspe ustaviti vsako reformo, tudi po andrejihsštajerske predlagano. od Pahorja preplonkano komunistično kontinuitetno sranje od kobajagi "reforme". Janša nima kaj izgubiti, kahko pa vsi skupaj veliko profitiramo.

Janša bi profitiral pred celim svetom in svojimi volivci, narodom in na prvem mestu pred zgodovino, ker bi v javnost na najvišji pijedestal postavil normalno pošteno reformo, ki prvič v zgodovini Slovenije etablira idejo o koncu komunističnega zla, na konkreten način. 

V mojih očeh in očeh vseh pravih liberalcev in vseh svobodo čaščečih državljanov, bi zafiguriral kot državnik, ki Sloveniji in vsem slovenskim državljanom s pošteno agendo želi dobro. Pravzaprav bi takšna reforma bila dobra tudi za komunistične harlekine, saj je alternativa temu totalni propad Slovenije v katerega rinejo, ker sanjajo, da bo njihova doktrina reketa lahko večno živela, a ne bo.

In ader wordz, Janša spet dela isto napako ispred petih let, ko je fritolezil semuljićevski ulicotacaški drhali, Kučanu in svoji brutusovski koalicijski sodrgi. Pa izpušil. In izpušil bo spet. 

Gre torej za vprašanje načelnosti, časti in državniške modrosti, kajti, vsi vemo, tudi to andrejeveo "reformo" bo komunistična beštija zavrnila, oz jo bo najprej med dolgimi pogajanji zmaličila, da ostane vse enako kot prej in ker takšna ne bo niti r od reforme ne bo sprejemljiva za Janšo, pa bo propadla, a isti kurac nam bo tudi če ne bi, saj "reforma", ki ne menja ničesar, razen da rihta denarno podlago da se zlo nadaljuje, potom ropa in reketa, sploh ni reforma.

Btw, ne zdržim, da ne bi opozoril na Viranta in podporo njegove liste komunistični beštiji Pahorju. Kaj sem jaz vam govoril!?

Link

Ni komentarjev: