ponedeljek, 3. september 2012

1802501 - kdo sploh lahko utajuje davke

[Vestalka]
O hudirja, a tako je to.

Zakaj se pa potem forumaši hvalijo, koliko davkov so utajili in kako nas bo samo striktno utajevanje davkov pripeljalo iz komunizma?

Za nameček pozivajo še druge, naj davkov sploh ne plačujejo, da si bo Slovenija le tako opomogla od krize, recesije in finančnega šoka.

Ja, tako je to. Forumaši se pa lahko verbalno repenčijo, kolikor se hočejo in mahajo s prazno pipštolo, če so zaposleni jim davke odtegnejo, preden vidijo neto, tak da oni nič ne morejo utajiti. Lhako se pa kurčijo, to pa ja. hehe, junouvotajmiin.

Če so otit forumaši neki tam mali ali srednje veliki zasebni podjetniki, ki so nemaziljeni ( Maziljeni so v tej deželi samo komunisti in njihovi hajduški jataki!), potem jim agent državne teroristične agencije DURS, že ob dolgu par evrov pošlje grozeče pismo, za dolg par deset eurov, pa jih osebno pokliče. Skratka tudi ti ne morejo utajiti nič.

Utajujejo lahko samo tisti, ki so dovolj posvečeni, da jih agent DURS ne kliče, ali pa tisti, ki se odločijo početi kar kriminalna dejanja, s čimer pa zelo vleiko tvegajo, skrtaka, to bi bilo zelo glupo dejanje in račun brez krčmarja. 

Kdo in kako za to poskrbi, pa izvoli ugotavljati ti, meni se ne da. Vem le, da je država odkrito priznala, da je DURS nekaterim LEGALNO dopustil ne le da ne plačajo davke, celo DURS in ZPIZ in številne komunistične vlade so jim dovoljevale, da ne vplačujejo prispevkov, čeprav so jih delavcem že zasegli!

Skratka, ta mehanizem odpustkov maziljenim in posvečenim lopovom obstaja, o tem ni dvoma. 

Nekoč, v času brezmejne oblasti LDS, se je nek pizdek v moji prisotnosti hvalisal, da davke plačujejo le tista podjetja, ki jih imajo v lasti bebci, ki tako ali tako niso "main stream". Rekel je, da on lahko komurkoli zrihta, da en plača nič davkov in ga nihče ne bo klical iz DURS. Comprende?

Kdor pa ni posvečen ne more utajiti niti centa, ker nas je tu v komunistiše đamahiriji Suvereniji vsega skupaj davčnih zavezancev tako malo, da vsi gremo v en sam manjši računalnik, ki bi ga lahko nadziralo le par dacarjev, tam jih pa seveda ni samo par, hehe. Comprented išo raz?

Link

Ni komentarjev: