nedelja, 30. september 2012

1831801 - in kdo ni vabljen na Tű®ćinove seanse

[mataj18]
Hvala, ker me spremljaš. Pogrešam pa tudi tebe na tem posvetu, saj si največji strokovnjak na forumu Financ. Le zakaj te niso povabili? Hmmmm???

Si me pa razočaral, izgledalo mi je, da si pametnejši. Ko na komunistično "strokovno" gaganje vabijo komunistične spake a la Tüë®k, ne vabijo normalnih, temveč skrbno izbirajo same prokomunistične bleferje, komunistične lopove, raznorazne prerazdeljevalne harlekine, tehnokratske spake a la Đejpidi, (ki sanjajo, da bi država znižala obdavčitev dela, ampak tako, da država vsili enake neto, skratka, da beenfite od konca aparthaida poberejo komunistični rdeči tajkuni in državni kolhozi, oz. vemo kdo ejv ozadju teh kolhozov, Đejšidijeva rdeča bratovščina, vse v maniri novega kidričevskega antiprostotržnega socialističnega petoletenja, auuu), etato-spake in nazi-socialiste razne, kriptokomuniste in bleferje vobče.

PS
Razočaral si me pravzaprav, če smo dosledni in natančni najmanj dvojno. A ti misliš, da če bi mene povabili, da se bi jaz šel pohlevno, zaradi lastne narcisoidnosti, v maniri drugih egotripnih bedačkov odzvati oz. nasesti komunistični avši Tüë®ku, pa se sramotit na neki pasji procesiji komunističnega agitpropa v organizaciji rdečetalibanske afne Tüë®ka, ki se skuša predvolilno promovirati oz samopovzdigovati v ReševalcaSlovenije™ yBogamyCelotneEUTudy™. Da mu še jaz dajam legitimiteto, al kak? Si pa res en naiven posiljevalec tovarišice logike.

PPS
Naj gre v zapisnik. Dokler so Tuerki na vrhu Slovenistana, Slovenistan nima prihodnosti, prihodnost Eu je pa polna zgage, ki jo povzročajo lopovi, ki, a la Tüë®k, z mafijo obiskujejo gradbišča nekšnih bizarnih betonskih ješc, ki se jih je financiralo delno s krajo EU bodočnosti, povečini pa s krajo kakršnekoli SLO bodočnosti v EU in ali mimo EU.

Še Miškovič in njegova Delta so izpadli pametnejši od SLO in EU, ker so lopove prokužili in se iz neperspektivnega betonskega lopovskega projekta na Ješci umaknili. It takes one to know one, bi rekli Eskimi. Oz. po domaće, Miško je Don Zzocciju pokazal sredinca in mu spročil. "Znam te puško kad si pištolj od nakupca paprike bila"

Link

Ni komentarjev: