sobota, 8. september 2012

1809745 - tipičen komunajzerski odziv na Janševe slabe novice

Komunistično živčno stopicnje harlekinov kučanovske BojdaLeveBojdaNasredinske™, kriljenje z rokami in gaganje, da se realnega stanja ne sme razkrivati, temveč se mora cel svet varati tak kot je to počela grška socialistična nategunska kamarilja na vrhu države, je tipičen komunistični odziv in hkrati tipično streljanje po mesenđerju Janši, ki je s komuniciranjem resničnega stanja iz sicer niti nujno ne v celoti pravih namenov, pač odigral rolo prinašalca slabih novic, oz. glasnika, ki je spregovoril o cesarjevih novih oblačilih.

Slovenija že 22@45 živi v komunistični coni rdečega somraka, ki je ena sama potemkinovska vas, ki zadaj nima nič resnice, spredaj pa ima pročelje obarvano v psihodelične odtenke komunističnih laži.

Mi smo tudi v EU vstopili na temelju laži in prevare EU. To vemo vsi, mar ne?

Namreč, našim komunističnim lažnivcem je EU nekak uspelo nategniti, da tu ne vlada komunistično-fašistična klepto kamarilja, ki je v sistem pretočila čisto vso komunistično lopovsko, diskriminatorno, aparthaidsko, reketarsko doktrino, katera je, to je vedarle vedno bilo jasno, ekstremno nasprotje čisto vseh Eu vrednot. To, da se je komunistična beštija umu žaljivim trivijalnim preimenovanjem in preoblačenjem trudila svetu dopovedati, da ni več komunistična, je znak, da se tudi komunistična beštija zaveda svoje bestialnosti in nekomptibilnosti taiste bestialnosti z vrednotam Eu in vrednotam civiliziranega in svobodo ter politiko enakih priložnosti čaščečega sveta.

Nekak so EU uspeli nategniti, češ, da v Sloveniji obstajajo prosti trg, demokracija, politični pluralizem in še številne pozitivne civilizacijske prvine in predvsem prvine Svobodnega™ in Prostotržnega™ in prosto-Svobodno-Se-gibajočega™, ki naj bi bile standard EU.

Mi, ki tu živimo vemo, da je vse to sfejkano, da je vse to zgolj potemkinovska fasada in da je realni modus operandi in modus vivendi in modus legalis de facto ortokomunistično - mafijskoreketarski - aparthaidski - diskriminatoren, da pluralizma idej ni, saj imamo na politični sceni samo in izključno skupnoskledarske nasilnoegalitaristične (militantno-egalitaristične, če smo točni!) politike, ki bolj ali manj vsi enako gagajo o Enakosti™, Slidarnosti™ in podobnih komunističnih svinjarijah, ki so praznogovrični dumis vaginalis, prazne in zlorabljane besede, katere služijo kot alibi za zasužnjanje nacije in diskriminacijo na temelju grobega reketiranja in ekspropriativnega orgijanja pod okriljem zlorabljanega represivnega aparata po tej mafiji ugrabljene države. 

Jasno in logično, če upoštevamo, da so se naši komunisti kratkomalo, tmeljni kmečki pameti žaljivo, zgolj parkrat preimenovali in ostali tam kjer so vedno bili, in charge. Mi nismo ravnali kot Češka, kjer so in charge prišli od komunistov preganjani haveli, temveč smo Slovenija, kjer so taisti komunisti še vedno dandanašnji v sedlu in so se celo iz komunistične politnomenklature prelevili v mešanico politnomenklature in rdečih baronov, ki so zlorabili svoj položaj in pokradli vse, kar se je pokrasti dalo, med prihvatizacijo in med državnimi posli, za katero so si spisali permisivno zakonodajo in organizirali klansko, plemensko, tovarišijsko permisivno law-enforcement prakso.

Mi smo Slovenija, v kateri je komunistična nomenklatura dobila neskončno časa, denarja in moči, da najbolj bestialni sistema, ki je kadarkoli obstajal v človeški civilizaciji od Sumercev do sedaj, počasi in z andahtjo, s pomočjo svojih eskadronov laži, tako gensko modificira, da tudi na novi, od Zapada in Eu zapovedani nominalni platformi prostotržnosti&pluralizma, zafunkcionira taista stara komunistična doktrina. Morfoza par excellence, morfoza, ki je v bistvu reinkarnacija in kontinuiteta v enem. Do sedaj nevideno v naravi, hehe. Če to od naših komunističlnih beštije prekopirajo Kitajci nekoč v bodočnosit ko bodo Sestopili™, potem je najebal cel svet, svet, ki, tako ot EU, ni še uspel zgraditi imunitetta na ta virus komunistične morfoze. Cel svet bo tako slovenizirano Kitajsko imel za normalno, v resnici pa bo tako nenromalno komunistična da bolj nenormalna ne bi mogla biti. Organizem sveta bo, tak kot je v primeru Grčije oz njenih socialistični liderjev in kakr je v primeru Slovenije organizem EU mislil, da gre za normalne celice, v resnic pa bodo to celice komunističnega virusa, ki neposredno povzroča raka.

To so dosegli poglavitno s pomočjo davčnega in pradavčnega reketa, diskriminacije, aparthaida. I s pomočjo preoblačenja in črnih fondov s katerimi so financirali ne le vojsko z rdečim virosum kontaminiranih umov N571-H572, temveč v inkubatorjih zla še vedno financirajo produkcijo novih in novih kontaminiranih umov, ki ne branijo le bestialne doktrine komunističnega državnega reketa in doktrine podmiznodogovornotovarišijskih kartelnih gospodarskoksenofobnih klanov, temveč v paketu srdito branijo in poveličujejo tudi LikInDelo™ komunističnih morilcev, ki so za sabo v Sloveniji pustili 900 grobišč.

Eu so uspeli nategniti, da smo normalni, v resnici se pa dogaja ksenofobni protekcionizem trga, na katerem komunistična beštija ne dopušča niti malo prostega trga, saj še na zelenjavni tržnici ne vlada pravi prosti trg, ker so mafijski karteli branjevkam in zadaj ležečim kmetovm zgrda seveda dotajčili, da se "slovenske zelenejave ne splača proizvajati", zlasti česna, hehe, če so jo pa, jo morajo prodati po vsiljenih diktiranih cenah zelenjave, ki jo na trg vozijo te karteli. Višjih-nižjih, ni važno, pač po njihovih cenah.

Ker Janša iz nekih razlogov, verjetno so mu tako signalizirali zelo fakin resni ljudje iz EU komisije, US, UK in Nemčije, noče/ne sme/ ne more, ni mu dano iti po poti laganja o stanju, po poti prikrivanja, potvarjanja podatkov in zidanja potmekinovskih pročelij, da se EU in svet nategne, češ, tu je vse BePe, ki se jo je leta in leta prakticiralo v Grčiji, in ker to predvsem realno ni izvedljivo, hehe, ga zdaj ta komunistična sordga, ki je vse to pri nas povzročila, iz udobne pozicije neodgovorne in nenačelne opozicije, seveda da neodgovorno in lahko bi rekli tudi da infantilno nerezonsko napada, ker razkriva resnico o naši bedi, ki so jo 22@45™ poglavitno proizvajali in povzročili oni. 

Toliko bolje, ker sanjajo, da je Janša na oblasti spet zgolj začasno, pa nočejo da svetu razkrije resnico, ker bodo potem težje nadaljevali lagati.

Ne, ne, beštije rdeče, ne bo več izi zadolževanja, nak, Janša pri tem nima kaj dosti, svet se je spremenil jebiga! In upam, da tudi vas nikdar več ne bomo videli na oblasti, in tudi drugih, totih vam kobajagi nasproti v opozicijskem gardu stoječih tekmecev, v tej njihovi današnji orto-militantni egalitaristični formi ne bomo morali gledati na oblasti. Upam, da v odsotnosti vašega pranja možganov naciji s pravljicami o đabestarski "solidarnosti" in uravnilovki v enaki bedi, bodo končno izstopili iz tega garda in pogumno postali pravi tekmeci vašim bestialnim idejam in aspiracijam. Sikter!

Link

Ni komentarjev: