petek, 14. september 2012

1815260 - ko celo Stanislav Kovač zagovarja omejevanje refeendumov in Pahorjeve "reforme"

Slovenija bo propadla tudi zato, ker Kovač kliče fašizem, ki naj omeji neposredno demokracijo in to v državi, ki je polna nacisocialističnih fašistekov, ki se jim sline cedijo po takih razmerah. V državi, ki v komunisto-fašizem omejevanja svobode ljucva zdrsne lažje kot žaba v vodo.

Slovenija bo propadla tudi zato, ker Kovač objokuje, da so bile preprečene Pahorjeve kobajagi "reforme", ki niso bile nič drugega kot rihtanje denarne podlage za večno življenje komunističnega renatrsko-reketarskega zla.

Slovenija bo propadla tudi zato, ker Kovač ne razume, da vsak kirurški poseg nad bolnikom, ki ima gangreno v sponjih okončinah ni enako zaželen. Tako recimo je zelo zaželeno, če en zdravnik drugemu ne ruši predloga, da se tako obolelel noge odreže, medtem ko seveda ni nič narobe, če drugi zdravnik, ki podaja drugo mnenje izrazi svoje nasprotovanje, da se bi bolniku namesto nog odrezale zdrave roke. Dr. Pahor je predlagal, da se bolniku odreže roke.

Slovenija je v kurcu, ker se nihče ne ukvarja z vprašanjem katera oz kakšna sprememba se sploh sme imenovati reforma in kaj beseda reforma sploh pomeni.

Slovenija je praprosto fkurcu, če pa niti kovači te dežel ne premorejo konsistentnega delovanja v pravo smer, ampak na neki točki padejo na limanice in poveličujejo komunistično zlo in nekakšne pahorje in njihove nečastne lopovske aspiracije.

Glede tistih po Semoliču zrušenih "reform" je sramota edino to, da jih ni z referendumom zrušil narod na narodovem referendumu, ampka je narod za sprožiti referendum na žalost potreboval Semoliča, ki pa tistih "reform" ni rušil iz pravih pozitivnih razlogov, iz razlogov nasprotovanja podaljševanja življenja komunističnemu zlu, temveč iz razlogov, da Pahor ni podal predlog na način, da se komunistično zlo poglobi.

V tem smislu je paradoks in tragikomika, da sta Kovač in Semolič v bistvu na isti strani, saj sta oba za komunizem poglabljajočo "reformo", le da je Semolič bil za še bolj poglobljeno komunajzarenje kot Kovač in Pahor. In ker ga niso upoštevali je Don Dusan Corleone Semullicci iz nečimrnosti Pahorju pokazal svojo moč na svojem mafijskem rajonu. He owns his bitches, dude, that is what he wanted to exercise to Pahor! It was not about Dusan being against Pahor's communist intentions and aspirations, stupid, just mafia control and bizines, hehe.

Link

Ni komentarjev: